Handen uit de mouwen!

Werken op het mbo

Uitdagingen genoeg in het mbo! Hoe zorg jij ervoor dat studenten kunnen doen waar ze goed in zijn en een baan vinden waar ze blij van worden? Bij Derec vind je vrijwel altijd een aantal interessante vacatures. Voor docent Nederlands, Engels of techniek bijvoorbeeld.

Ontdek of het mbo bij jou past

Twijfel je of lesgeven binnen het mbo iets voor je is? We kunnen je er van alles over vertellen of brengen je graag in contact met andere docenten die dezelfde stap hebben gemaakt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het zelf te ervaren. In dat geval helpen we je een geschikte stageplek te vinden.

Nog geen bevoegdheid?

In het algemeen is er genoeg werk in het onderwijs. Zou je graag voor de klas staan, maar heb je nog geen lesbevoegdheid of pedagogisch didactisch getuigschrift? Klop gerust aan bij Derec. Samen bekijken we welk vak bij je past, hoe groot je kans is op een baan en in hoeverre we je tegemoet kunnen komen in de opleidingskosten.

Snel voor de klas via Derec

Derec denkt met je mee. Over de plek waar jij het beste tot je recht komt bijvoorbeeld, of over verbreding van je vaardigheden. Komen er vaak interessante mbo-vacatures voorbij waarvoor je niet de juiste lesbevoegdheid hebt? Dan kunnen we waarschijnlijk wel wat voor je betekenen.

We maken graag kennis met je

Laat ons weten waar jij jezelf voor de klas zit. Onze onderwijsspecialisten denken graag met je mee!

Ons onderwijsteam is er voor jou

Fallon Slagman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Niets zo leuk als met plezier naar je werk gaan, toch?

Manon Smits

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Geen loze beloftes en verwachtingen, maar duidelijkheid en transparantie!

Ralph Koreman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Als studerend docent geschiedenis weet ik precies wat er speelt in het onderwijs.

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures weten voordat deze online verschijnen.