Docent zorg en welzijn

Besteed jij veel zorg aan je leerlingen en help je ze klaarstomen voor een baan in de zorg, in een schoonheidssalon of kinderdagverblijf? Dan helpen wij je graag aan de leukste vacature die je als docent zorg en welzijn kunt vinden.

De ideale vacature zorg en welzijn

Hoe zie jij je toekomst als docent zorg en welzijn, welke eisen stel je aan een baan en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Als de wil er is, zul je verrast zijn over de mogelijkheden. Schrijf je daarom bij ons in!

Derec ziet kansen

De werkgelegenheid voor docenten zorg en welzijn is op dit moment niet ontzettend groot. Vacatures voor leraren zorg en welzijn stromen helaas niet dagelijks binnen, toch kunnen we vaak meer voor je betekenen dan je zou denken. Natuurlijk laten we het je weten als de perfecte baan zich aandient. Vaak weten we al van een vacature zorg en welzijn voor deze online verschijnt. Maar we komen ook graag met je in contact als je ervoor openstaat om een ander vak te geven. Een lesvak waar je goed in bent of veel affiniteit mee hebt, dit zal jouw kansen alleen maar vergroten. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden die anderen wellicht over het hoofd zien.

Derec doet meer voor je

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent zorg en welzijn doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature zorg en welzijn weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

De nieuwste vacatures docent zorg en welzijn

Wij staan voor je klaar

Malou Raes

Voortgezet onderwijs Rotterdam

Een blije docent en school, dat is waar ik het voor doe!

Ferid Ahmed Fowad

Voortgezet onderwijs Utrecht

Ik hou van de dynamiek en de uitdagingen in het voortgezet onderwijs, maar zeker ook van het werken met mensen.

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Vergroot je kansen als docent zorg en welzijn

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent zorg en welzijn weten voordat deze online verschijnen.