Werken als zzp-leerkracht?

Wil je aan de slag als zzp-leerkracht in het basisonderwijs? Bij Derec zijn we altijd op zoek naar ervaren en enthousiaste zzp leerkrachten. Of je nu een ervaren freelancer bent of net begint als zelfstandige, wij kunnen je helpen om interessante opdrachten te vinden in het onderwijs.

Werken als zzp’er in het basisonderwijs

Als zzp-leraar basisonderwijs werk je zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers. Derec heeft een breed netwerk van scholen in het basisonderwijs en het speciaal basisonderwijs, waardoor we jou kunnen koppelen aan passende opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en beschikbaarheid.

Hoe kun je aan de slag als zzp’er basisonderwijs?

Het starten als zzp-leerkracht kan snel en makkelijk worden geregeld. Als zzp’er geniet je van de vrijheid om je eigen rooster te bepalen. Derec staat voor je klaar om je te helpen werken als zzp leerkracht, ongeacht of je in het basisonderwijs of speciaal basisonderwijs wilt werken. Bij Derec kun je eenvoudig beginnen als zzp leerkracht en wij kunnen je begeleiden bij het vinden van opdrachten op diverse scholen.

Wat verdien je als zzp-leerkracht?

Als zzp-leerkracht heb je de vrijheid om zelf je uurtarief te bepalen. Het vinden van het juiste uurtarief kan echter een uitdaging zijn. Het is belangrijk om een uurtarief te kiezen dat zowel recht doet aan je expertise als aantrekkelijk is voor potentiële klanten.

Bij Derec kun je rekenen op een eerlijke beloning voor je werk. We helpen je graag bij het bepalen van een passend en marktconform uurtarief. We kijken naar je ervaring, expertise en de tarieven in de branche, zodat je zowel je kwaliteiten waardeert als een inkomen ontvangt dat recht doet aan je vaardigheden.

Als zzp-leerkracht werken via Derec

Als zzp-leerkracht werken via Derec biedt vele voordelen. We werken graag samen met talentvolle professionals die serieus zijn over hun vak en snel kunnen schakelen in nieuwe situaties. Ben je regelmatig beschikbaar voor tijdelijke opdrachten en wil je écht werken als zzp’er in het basisonderwijs? Dan kunnen wij je verbinden met interessante opdrachtgevers. Derec neemt de acquisitie, onderhandelingen en facturatie voor je uit handen. Bovendien zorgen we ervoor dat je betalingen binnen een week worden verwerkt, zodat jij je volledig kunt richten op het onderwijs.

Meld je aan bij Derec

Wil je meer weten over werken als zzp-leerkracht bij Derec? Meld je dan vrijblijvend aan of neem telefonisch contact op met een van onze onderwijsspecialisten. We staan voor je klaar om je te begeleiden, opdrachten te vinden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Samen leggen we de basis voor jouw succesvolle carrière als zzp leerkracht in het basisonderwijs.

Ons onderwijsteam is er voor jou

Derc-Jan Buschgens

Primair onderwijs

Altijd op zoek naar maatwerk dat tevreden maakt.

Carmelle Blom-Hoen

Primair onderwijs Rotterdam

Kandidaat blij en de school blij? Dan ben ik ook blij!

Casper Spaan

Primair onderwijs Rotterdam

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures weten voordat deze online verschijnen.