Der, die, das...

Docent Duits

Zoek jij een vacature docent Duits? De Duitse taal is nog steeds van groot belang in onze maatschappij. Onze oosterburen zijn immers nog altijd onze belangrijkste handelspartner! Help jij je leerlingen de Duitse taal te beheersen? Dan helpen wij je graag aan de leukste vacature docent Duits!

Wat doet een docent Duits?

Je hebt de perfecte vacature Duits op Derec gezien, maar wat doet een docent Duits precies? Als docent Duits geef je les in de Duitse taal aan leerlingen en/of studenten. Je bent verantwoordelijk voor het overbrengen van kennis over de Duitse taal en cultuur. Daarnaast heb je ook secundaire taken, zoals begeleiding, administratie van cijfers en aanwezigheden, vergaderingen en het voorbereiden en nakijken van toetsen, examens en andere opdrachten. Ook zul je als docent Duits waarschijnlijk af en toe moeten surveilleren bij examens en herkansingen.

De ideale vacature Duits

Heb jij je toekomst als docent al helemaal voor ogen? Welke eisen stel je aan een vacature docent Duits en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. We helpen je graag met je toekomstplannen, ook als die nog niet helemaal duidelijk voor je zijn. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: een vacature docent Duits kun je op verschillende scholen vinden. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en hebben al veel leraren Duits aan een fijne baan geholpen. Zoek jij die ene vacature docent Duits? Meld je aan, dan gaan we in gesprek.

Derec doet meer voor je

Bij Derec draait ons werk om jou. We zorgen goed voor je en werken op een persoonlijke manier. Zo bieden we niet alleen een goed salaris, maar betalen we ook door tijdens schoolvakanties binnen je contractperiode. Daarbij vinden we het belangrijk dat jij met het grootste plezier naar je werk gaat en je op je eigen tempo ontwikkelt. De vacature docent Duits bestaat uit meer dan alleen lesgeven. Zo houd je je vakinhoudelijke kennis bij, fungeer je als coach voor je leerlingen, kijk je proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Ben je toen aan een nieuwe stap en wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? Vaak betaalt Derec (een deel van) je lesgeld en helpt je een passende plek te vinden.

Kansen voor een docent Duits

Ben je op zoek naar een vacature docent Duits met een vaste positie of zou je liever ingezet worden voor tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? Bij beide opties kunnen wij je helpen. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is hierbij mogelijk. Ook als je nog geen bevoegdheid hebt, maar je wel al ervaring voor de klas hebt. We gaan graag met je in gesprek en helpen je met het behalen van je lesbevoegdheid. Als ware specialist in het onderwijs hebben we veel kennis van het vak en zien we mogelijkheden en vacatures docent Duits die anderen wellicht over het hoofd zien. Ben je benieuwd geworden? Schrijf je nu in.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent Duits weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature docent Duits aankomt.

Onze nieuwste vacatures docent Duits

Wij staan voor je klaar

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Jasper Zoun

Fieldmanager voortgezet onderwijs

Samen progressie boeken is het mooiste wat er is!

Robin Smits

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Bij Derec krijg ik energie van de verschillende mensen en de gesprekken die ik voer.

Vergroot je kansen als docent Duits

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent Duits weten voordat deze online verschijnen.