Zij-instromen via Derec: Docent van morgen

Heb jij een passie voor werken met kinderen? Of ben je coach of jeugdleider en geeft dit je meer voldoening dan je huidige baan? Dan kan werken in het voortgezet onderwijs misschien wel dé stap voor jou zijn.

Werken met jongeren… jouw ding?

Je hoort en leest het vaak in het nieuws: er heerst een groot lerarentekort. Vooral binnen het vak Nederlands en wiskunde is het tekort aan bevoegde docenten enorm. Toch stap je niet zomaar over naar het voortgezet onderwijs: je moet er zeker van zijn dat je over goede pedagogische eigenschappen beschikt en ervaring in werken met kinderen of jongeren is een belangrijke pre. Niet iedereen is dus geschikt voor het voortgezet onderwijs!

Ben jij ervan overtuigd dat een toekomst in het voortgezet onderwijs wél voor jou is weggelegd, ben je in het bezit van een mbo-4 diploma en wil je de overstap maken? Wij bieden het traject aan om docent Nederlands en wiskunde te worden!

Traject op maat

Overweeg je docent Nederlands of wiskunde te worden en voldoe je aan het profiel wat we hierboven hebben geschetst? Word Docent van morgen! We helpen je bij Derec graag op weg met dit unieke traject op maat. Samen bespreken we uitvoerig welke stap in het voortgezet onderwijs je wilt zetten en wat het beste bij jou past. Ons traject kent meerdere voordelen:

Uitstekende begeleiding door ervaren docenten
Direct een aanstelling
Volledige vergoeding van de opleiding
Je staat er nooit alleen voor

Waarom Derec?

Derec houdt het persoonlijk en maakt voor jou het verschil. Al ruim acht jaar zijn we dé specialist op het gebied van arbeid binnen het onderwijs. We kijken wat jouw wensen zijn en welke school daar het best bij past. Daarnaast bepalen we graag samen met jou je inschaling. We vinden het belangrijk dat jouw salaris bij je past. Zo zijn we er zeker van dat we de beste match kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkplek. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en wat niet kan en kunnen we je hier goed over adviseren. Jij staat centraal, dat is het belangrijkste. We zorgen goed voor je en zijn er wanneer het nodig is. Ben jij een van onze Docenten van Morgen?

Ik heb interesse in het Docent van Morgen traject!

Lees meer over zij-instromen via Derec

Zij-instromen

Met ijzersterke begeleiding het onderwijs in: met ons leer- en werktraject Leerkracht van Morgen sta…

Zij-instromen

Met ijzersterke begeleiding het onderwijs in: met ons leer- en werktraject Leerkracht van Morgen sta…

Carrière

In het basis- en voortgezet onderwijs gelden sinds augustus 2017 een aantal bekwaamheidseisen. Je ma…

1 2 3 5