Zij-instromen via Derec: Docent van morgen

Heb jij een passie voor werken met kinderen? Of ben je coach of jeugdleider en geeft dit je meer voldoening dan je huidige baan? Dan kan werken in het voortgezet onderwijs misschien wel dé stap voor jou zijn.

Werken met jongeren… jouw ding?

Je hoort en leest het vaak in het nieuws: er heerst een groot lerarentekort. Ook in het voortgezet onderwijs kampen scholen vaak met een krapte, echter is dit niet voor elk vak het geval. Toch stap je niet zomaar over naar het voortgezet onderwijs: je moet er zeker van zijn dat je over goede pedagogische eigenschappen beschikt en ervaring in werken met kinderen of jongeren is een belangrijke pre. Niet iedereen is dus geschikt voor het voortgezet onderwijs!

Ben jij ervan overtuigd dat een toekomst in het voortgezet onderwijs wél voor jou is weggelegd en wil je de overstap maken? Dan is het misschien goed om te weten dat er voor de volgende vakken tekorten zijn:

Traject op maat

Overweeg je docent te worden in een van de bovenstaande vakken en voldoe je aan het profiel wat we hierboven hebben geschetst? Word Docent van morgen! We helpen je bij Derec graag op weg met dit unieke traject op maat. Samen bespreken we uitvoerig welke stap in het voortgezet onderwijs je wilt zetten en wat het beste bij jou past. Ons traject kent meerdere voordelen:

Uitstekende begeleiding door ervaren docenten
Direct een aanstelling
Volledige vergoeding van de opleiding
Je staat er nooit alleen voor

Waarom Derec?

Derec houdt het persoonlijk en maakt voor jou het verschil. Al ruim acht jaar zijn we dé specialist op het gebied van arbeid binnen het onderwijs. We kijken wat jouw wensen zijn en welke school daar het best bij past. Daarnaast bepalen we graag samen met jou je inschaling. We vinden het belangrijk dat jouw salaris bij je past. Zo zijn we er zeker van dat we de beste match kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkplek. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en wat niet kan en kunnen we je hier goed over adviseren. Jij staat centraal, dat is het belangrijkste. We zorgen goed voor je en zijn er wanneer het nodig is. Ben jij een van onze Docenten van Morgen?

Lees meer over zij-instromen via Derec

Onderwijs

Dat de tekorten binnen het basisonderwijs enorm zijn is geen geheim. Het is daarom een goeie ontwikk…

Onderwijs

Landelijk is er nog altijd een grote behoefte aan leraren in met name het basisonderwijs. De komende…

Onderwijs

Een switch maken naar het basisonderwijs: zij-instromen is een prachtige stap – maar niet niks! Via…