Hart voor het speciaal onderwijs

SBO, SO cluster 1,2,3 of 4 en het VSO: stuk voor stuk typen onderwijs die leerkrachten en docenten verdienen die met hart en ziel hun leerlingen optimale kansen en begeleiding weten te bieden. Jouw persoonlijkheid is hier nog meer van invloed op de geschiktheid om te werken als leerkracht/docent. Daarom besteden we veel aandacht aan het maken van de juiste match tussen scholen en leerkrachten/docenten.

Maatwerk maakt meer mogelijk

Werken in het SBO, SO en VSO is maatwerk. Tegelijkertijd is het zeer dankbaar werk, waar je als leerkracht echt het verschil kan maken. Deze leerlingen verdienen bevlogen leerkrachten/docenten. Daarom kijkt Derec zeker in deze types onderwijs verder dan ‘het papiertje’. Wij hebben inmiddels veel ervaring binnen deze typen onderwijs. Daardoor kunnen we goed inschatten of jij bij een school of klas past.

Laten we kennis maken

Schrijf je online in of neem contact op met een van onze specialisten. Wij werken met meerdere collega’s die ervaring hebben binnen het speciaal onderwijs en kunnen samen met jou bepalen waar jij het beste op je plek bent.

Ons onderwijsteam is er voor jou

Natasja Batenburg

Primair onderwijs Utrecht

Met een stralende lach en aanstekelijk optimisme zie ik in elke moeilijkheid kansen voor al mijn kandidaten.

Derc-Jan Buschgens

Primair onderwijs

Altijd op zoek naar maatwerk dat tevreden maakt.

Tom Verwer

Primair onderwijs Noord-Holland

Ik vind het sociale contact met klanten en kandidaten erg leuk en het werk geeft mij enorm veel voldoening.

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures weten voordat deze online verschijnen.