Ben jij die belangrijke schakel in hun jeugd?

Vacature leerkracht basisonderwijs

Zoek jij een vacature leerkracht basisonderwijs en heb jij (bijna) een pabodiploma? Dan weet je als geen ander hoe populair je op het op het moment bent! Derec bemiddelt binnen heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Fulltime of parttime, in een dorpsschool of een grote stad. Alles is mogelijk! Maar belangrijker: wat vind jij belangrijk? Wij zoeken graag de perfecte vacature leerkracht basisonderwijs voor jou.

Wat doet een leerkracht basisonderwijs?

Als leerkracht in het basisonderwijs kun je voor kinderen écht het verschil maken! Je staat aan het begin van hun ontwikkeling. Je geeft vaak les aan één of meerdere groepen. Deze groepen zijn meestal ingedeeld in onderbouw (groep 1 en 2), middenbouw (groep 3 t/m 5) en bovenbouw (groep 6 t/m 8). Je geeft onder andere les in rekenen, taal, gym, muziek, aardrijkskunde, geschiedenis en tekenen.

Als leerkracht basisonderwijs heb je de verantwoordelijkheid over  ongeveer 15 tot soms wel 30 leerlingen. Dat is best pittig! Je geeft de leerlingen tegelijkertijd les en soms ook wel individueel wanneer zij hierom vragen. Je brengt jouw kennis op een leuke en educatieve manier over en zorgt er zo voor dat de leerlingen alle aandacht voor je hebben!

De ideale vacature van een leerkracht

Onze recruiters en coaches hebben vaak zelf voor de klas gestaan binnen het (speciaal) basisonderwijs. Ze weten dus als geen ander waar jij als groepsleerkracht mee te maken krijgt. Naast dat we je zo aan de best passende vacature leerkracht basisonderwijs kunnen helpen, staan we je bij wanneer je voor de klas staat. Bij Derec sta je er nooit alleen voor! Allereerst leren we je graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we echt achterhalen wat je drijfveren zijn en welk type school het best bij je past. Pas daarna gaan we voor je aan de slag en blijven we zoeken tot we de beste vacature leerkracht basisonderwijs voor jou hebben gevonden. Zo weten we zeker dat jij straks met het grootste plezier naar je werk gaat! Zoek jij die ene vacature leerkracht basisonderwijs die zo goed bij jou past? Schrijf je in, dan nemen wij contact met je op.

Continue je kennis bijspijkeren

Zodra we de juiste vacature leerkracht basisonderwijs voor jou hebben gevonden en jij voor minimaal een jaar aan de slag gaat, kun je meedoen aan verschillende interessante trainingen. Denk aan pedagogische vaardigheden, klassenmanagement en feedback geven en ontvangen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en ontmoet je andere leerkrachten uit ons netwerk. De sessies zijn ideaal wanneer je stappen wilt zetten in je loopbaan, en bovendien erg gezellig! Wil je hier meer informatie over? Meld je dan nu aan.

Hoe word ik leerkracht?

Wil jij ontzettend graag aan de slag in het basisonderwijs? Maar weet je even niet waar je moet beginnen om leerkracht te worden? Je moet in ieder geval in het bezit zijn van een lesbevoegdheid. Er zijn meerdere wegen naar Rome, en dus ook naar het behalen van dit lesbevoegdheid. In deze blog hebben we de verschillende routes op een rij gezet! Ben je geinteresseerd in een verkort leer- werktraject waarbij je je pabo-diploma in drie jaar kunt halen? Lees dan direct meer over het Leerkracht van Morgen zij-instroomtraject van Derec.

Wij betalen je opleiding, cursus of workshop

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Derec zorgt daarom goed voor je en investeert graag in je ontwikkeling en werkplezier. Zo werken we samen aan de continue verbetering van het onderwijs. We kijken met jou waar een eventuele ontwikkelbehoefte ligt. Samen zoeken we dan naar een passende opleiding, workshop of cursus die je verder helpt in je ontwikkeling. Derec koppelt je wanneer nodig aan een ervaren coach die je echt verder kan helpen.

Ben je na het basisonderwijs toe aan een nieuwe uitdaging? Met je pabodiploma vinden we al snel een leuke baan voor je binnen het vmbo. Als je liever lesgeeft aan havo- of vwo-klassen, betaalt Derec graag je tweedegraads lerarenopleiding. Gaat je hart uit naar leerlingen binnen het speciaal onderwijs? Dan kunnen wij hetzelfde voor je betekenen met een master Educational Needs (Master EN).

De voordelen van Derec

Bij Derec vinden we graag die ene vacature leraar basisonderwijs voor je, maar we doen nog meer. Ons werk draait namelijk om jou, en zorgen dan ook goed voor je. Dat begint met een uitstekend salaris. Samen met jou bepalen we jouw inschaling. Daarbij krijg je elke vier weken uitbetaald (dat is dus 13 keer per jaar), al je reiskosten worden vergoed en je wordt tijdens schoolvakanties gewoon doorbetaald. Bij Derec werken veel specialisten die zelf in het onderwijs hebben gewerkt, er is dus altijd een luisterend oor als je ergens over wilt sparren. Ook als het even niet zo lekker gaat zoeken we samen met jou een oplossing. Nog steeds enthousiast en op zoek naar een vacature leerkracht basisonderwijs? Schrijf je dan nu in.

Wij staan voor je klaar

Anne Schrauwen

Primair onderwijs Rotterdam

Ik zorg ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat.

Derc-Jan Buschgens

Primair onderwijs

Altijd op zoek naar maatwerk dat tevreden maakt.

Ingrid de Leeuwen – van Dijken

Primair onderwijs Noord-Holland

Het leukste aan mijn werk vind ik de persoonlijke aanpak. Zo is de kans op een mooie match, en weer een blije leerkracht, het grootst.

Vergroot je kansen als leerkracht basisonderwijs

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures leerkracht basisonderwijs weten voordat deze online verschijnen.