Stoom jij ze klaar voor de middelbare school?

Vacature leerkracht bovenbouw

Ben je op zoek naar een te gekke baan als leerkracht in de bovenbouw? Met zoveel vacatures is het begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Als beste bemiddelaar in het onderwijs beschikken we over een uitgebreid netwerk van scholen. Hierdoor kunnen we altijd die ene vacature leerkracht bovenbouw vinden die perfect bij jou past.

Leerkracht bovenbouw jouw rol in de voorbereiding op de middelbare school

Op de basisschool is de bovenbouw (groep 6, 7 en 8) een belangrijke fase. Als leerkracht speel je hier een belangrijke rol in de academische en persoonlijke ontwikkeling van je leerlingen. Jij helpt ze met het opdoen van kennis en vaardigheden op het gebied van rekenen, taal en geschiedenis, maar ook met het ontwikkelen van sociale en emotionele competenties. Zo bereid jij ze voor op de middelbare school en daarbuiten. Daarnaast bied je een veilige omgeving waarin leerlingen zich kunnen ontplooien en zelfvertrouwen kunnen opbouwen voor de volgende stap in hun onderwijsloopbaan.

 

Zó vind jij de juiste vacature leerkracht bovenbouw

Bij Derec weten we hoe het is om leerkracht te zijn in de bovenbouw. Ons team bestaat grotendeels uit ervaren onderwijsprofessionals, waardoor we de uitdagingen van het vak goed kennen. We weten hoe belangrijk het is om een werkomgeving te vinden die écht bij jou past. Daarom gaan we graag met je in gesprek om je wensen en ambities te bespreken. Want hoe beter we jou kennen, hoe groter de kans is dat we de ideale vacature voor je vinden. Bovendien bieden we ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces én daarna, zodat jij met vertrouwen de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Ben jij klaar om de ideale vacature voor leerkracht bovenbouw te vinden? Bekijk dan onze vacatures in het basisonderwijs en solliciteer vandaag nog!

Je kennis bijspijkeren met een opleiding, cursus of workshop via Derec

Bij Derec zorgen we graag goed voor je. We investeren daarom graag in je ontwikkeling en werkplezier. Als je je kennis wilt uitbreiden, helpen we je graag met een passende opleiding, workshop of cursus die je verder helpt in je ontwikkeling. Denk aan onderwerpen zoals pedagogiek, klassenmanagement en omgaan met feedback. Bovendien koppelen we je graag aan een ervaren coach die je verder kan helpen.

Wil je meer weten? Meld je dan nu aan.

Hoe word je een leerkracht in de bovenbouw?

Lijkt het jou wel wat om als leerkracht in de bovenbouw aan de slag te gaan, maar weet je niet hoe? Je hebt in ieder geval een lesbevoegdheid nodig. Er zijn gelukkig genoeg manieren om die te behalen, zelfs op latere leeftijd. Op onze pagina ‘Werken in het onderwijs’ vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.

Wil je je loopbaan in een andere richting duwen én ben je al in het bezit van een mbo-niveau 4 diploma? Dan is ons ‘Leerkracht van Morgen’-traject een mooie kans voor jou. Dit leertraject op maat is flexibel, wat inhoudt dat je zelf bepaalt wanneer je studeert én wanneer je begint.

Wil je liever aan de slag in het voortgezet onderwijs? Dan is ons ‘Docent van Morgen’-traject mogelijk iets voor jou. We stomen je dan graag klaar voor een carrière als docent Nederlands of wiskunde voor de nieuwe generatie.

Ervaring opdoen als invaller

Ben je nog bezig met je studie aan de pabo of wil je eens ervaren hoe het is om in de bovenbouw te werken? Dat is mogelijk als invaller! Via Derect helpen we je graag aan kortdurende invalklussen, waarbij je scholen helpt die tijdelijk een leerkracht missen door ziekte of zwangerschapsverlof. Zij blij, jij ervaring! Geef ons je beschikbaarheid door en wij vinden de ideale match. Word invaller bij Derect!

Werken als zelfstandige leerkracht in de bovenbouw

Bij Derec helpen we graag iedereen aan de perfecte baan. Werk jij als zzp’er of wil je graag aan de slag als zzp’er in het basisonderwijs? We helpen je graag bij het vinden van boeiende opdrachten als zelfstandig leerkracht in de bovenbouw. Met ons brede netwerk aan basisscholen, zorgen we voor opdrachten die perfect passen bij jouw expertise en beschikbaarheid. Ontdek de mogelijkheden en ga aan de slag als zelfstandig leerkracht bij Derec!

De voordelen van werken via Derec

Bij Derec draait het allemaal om jou. Natuurlijk helpen we je graag bij het vinden van de perfecte vacature als leerkracht in de bovenbouw. Maar daar stopt het niet. We zorgen ervoor dat je een passend salaris ontvangt, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Een 13e maand en reiskostenvergoeding? Dat regelen we gewoon. Bovendien ontvang je doorbetaling van je salaris tijdens de schoolvakanties. Dat is de standaard service die je bij Derec kunt verwachten.

Ontdek hoe Derec jou nog meer blij maakt

We ondersteunen je graag op weg naar dé perfecte vacature voor leerkracht bovenbouw, maar onze begeleiding stopt niet zodra het contract is getekend. Ons team, met ervaren onderwijsspecialisten, staat altijd voor je klaar. Of je nu behoefte hebt aan een gesprek of advies; bij Derec vind je altijd een luisterend oor als je het even niet meer weet!

Ben je enthousiast over Derec? Dat snappen we helemaal. Schrijf je in en laten we samen kijken hoe we de perfecte vacature leerkracht bovenbouw voor jou kunnen vinden.

Wij staan voor je klaar

Carmelle Blom-Hoen

Primair onderwijs Rotterdam

Kandidaat blij en de school blij? Dan ben ik ook blij!

Casper Spaan

Primair onderwijs Rotterdam

Ingrid de Leeuwen – van Dijken

Primair onderwijs Noord-Holland

Het leukste aan mijn werk vind ik de persoonlijke aanpak. Zo is de kans op een mooie match, en weer een blije leerkracht, het grootst.

Vergroot je kansen als leerkracht basisonderwijs

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures leerkracht basisonderwijs weten voordat deze online verschijnen.