Het basisonderwijs in via een traject op maat

Zij-instromen via Derec: Leerkracht van morgen

Ooit ben je vol overgave begonnen aan een studie of een baan. Past deze richting nog steeds wel bij jou? Word een Leerkracht van Morgen!

Landelijk worden er honderden leerkrachten gezocht. Klassen worden naar huis gestuurd omdat er geen juf of meester is. Scholen worden zelfs gesloten omdat er niemand voor de klas kan staan. De verwachting is dat de komende jaren het tekort aan leerkrachten alleen maar groter wordt. Het basisonderwijs staat dus te springen om nieuwe leerkrachten! Wil jij het verschil maken?

Wat maakt onze opleiding uniek?

We bieden je een flexibel leertraject. Je bepaalt dus zelf wanneer je studeert. En dat niet alleen: je kunt aan dit traject beginnen wanneer jij dit wilt. Daarnaast gaan we meteen voor je aan de slag om een passende plek binnen het onderwijs te vinden. Je doet direct ervaring op in de praktijk door (maximaal) drie dagen per week te werken. Doe je dat alleen? Natuurlijk niet! Je krijgt een vaste coach die zelf jaren voor de klas heeft gestaan. Deze begeleidt je intensief gedurende het hele traject. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze andere Leerkrachten van morgen. Je ziet elkaar onder andere tijdens workshops en trainingen. Hier is alle ruimte om ervaringen te delen en elkaar goed op weg te helpen. Samen zorgen we voor een vliegende start van je onderwijscarrière.

Onze voordelen

Uitstekende begeleiding
Direct een aanstelling
Beginnen wanneer het jóu uitkomt
Werk- en leertraject op maat
Volledige vergoeding opleiding

Leerkracht van morgen

Wil jij je loopbaan in een andere richting duwen? Het onderwijs zoekt mensen met werkervaring die met hun talent het verschil willen maken. Als leerkracht voor de klas staan kan een mooi streven zijn. Echter is het, om verschillende redenen, misschien een brug te ver om opnieuw de schoolbanken in te duiken. Hier komen wij om de hoek kijken: wij helpen je graag je droom te verwezenlijken. Met onze versnelde opleiding rond je binnen drie jaar de pabo af, doe je veel werkervaring op en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder de begeleiding van onze onderwijsprofessionals. De opleidingskosten nemen wij voor onze rekening, ook krijg je direct een salaris. Ben jij super gemotiveerd om een nieuwe stap te zetten in jouw loopbaan?

Waarom Derec?

Derec houdt het persoonlijk en maakt voor jou het verschil. Al ruim acht jaar zijn we dé specialist op het gebied van arbeid binnen het onderwijs. We kijken wat jouw wensen zijn en welke school daar het best bij past. Daarnaast bepalen we graag samen met jou je inschaling. We vinden het belangrijk dat jouw salaris bij je past. Zo zijn we er zeker van dat we de beste match kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkplek. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en wat niet kan en kunnen we je hier goed over adviseren. Jij staat centraal, dat is het belangrijkste. We zorgen goed voor je en zijn er wanneer het nodig is.

Word jij onze nieuwe Leerkracht van Morgen? Kies voor de snelste weg om voor de klas te komen en neem contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer over zij-instromen via Derec

Zij-instromen

Kom je niet uit het werkveld, maar wil je in het basisonderwijs aan de slag gaan? Dat is mogelijk me…

Onderwijs

De lerarenopleiding, ook wel bekend als de pabo, stoomt jou klaar voor een baan waar je veel voldoen…

Onderwijs

Wil je met de zij-instroom voor het voortgezet onderwijs voor de klas aan de slag gaan? In het voort…