Krijg tot de helft van je huur vergoed!

Derec betaalt mee aan je huur

In de Randstad is veel behoefte aan goede leerkrachten. Woon je in het noorden, zuiden of oosten van het land, heb je een pabo-diploma en zie je een avontuur in de hoofdstad wel zitten? Laat je dan niet tegenhouden door hoge huurprijzen. Als je via ons fulltime voor de klas staat, betalen wij je iedere maand een deel van je huur bovenop je salaris!

Samen huren is extra voordelig

De huurvergoeding geldt per persoon. Een huis delen met een oud-collega of -klasgenoot wordt hiermee helemaal interessant! Huur je het liefst met een collega-leerkracht die ook via Derec werkt, maar weet je niet wie? Wij koppelen je graag aan een iemand die ook via Derec aan de slag is. Als het klikt, kunnen jullie gezamenlijk op zoek naar een woning.

Liever niet in de stad wonen?

We halen het liefst zo veel mogelijk talent richting de grote steden in de Randstad. Daar hebben we je namelijk het hardste nodig. Daarom denken we ook graag met je mee over andere oplossingen. Is heen en weer reizen geen probleem voor jou? Dan vergoeden we al je kilometers of ov-kosten. Net buiten de stad wonen is ook een optie, dan kunnen we waarschijnlijk ook iets voor je qua huur betekenen.

Aan de slag buiten de stad

De tekorten in de steden zijn groot, maar ook voor kleinere gemeentes en dorpen zoeken wij leerkrachten. Wat dacht je van een mooie plek aan de kust? Of in een gezellig dorpje midden in het Groene Hart? Laat ons weten wat jouw voorkeur heeft, dan kunnen we met je meedenken en een geschikte plaats voor je zoeken!

Contract voor minimaal een jaar

Natuurlijk, zo’n verhuizing is best een stap. Maar als wij vertrouwen hebben in je kwaliteiten en denken dat je ergens goed past, bieden we je een contract voor minimaal een jaar. Zo bouw je in ieder geval enige zekerheid in. Het is je eigen verantwoordelijkheid om een geschikte huurwoning te vinden, maar we staan altijd voor je klaar om je van tips te voorzien.

Kandidaat Emma ging je al voor, lees hier haar ervaring met Derec’s huurvergoeding.

Onze kandidaten over Derec