Vacature kinderdagverblijf

Ben jij op zoek naar die ene kinderdagverblijf vacature voor pedagogisch medewerker, pedagogisch coach of vestigingsmanager? Of heb je jaren ervaring en ben je klaar voor een volgende stap? We gaan graag met je in gesprek over de leukste banen in een kinderdagverblijf. Schrijf je nu vrijblijvend in, dan laten we zien wat er mogelijk is.

De voordelen van Derec

Persoonlijke aanpak
Altijd een luisterend oor
Reiskosten worden onbeperkt vergoed

Op zoek naar dé vacature pedagogisch medewerker

Als je op zoek bent naar een vacature pedagogisch medewerker weet je misschien al dat er veel vraag is naar goede medewerkers in de kinderopvang. Je kunt dus op veel plekken terecht. Maar welke past bij je? Waar zitten collega’s met wie je fijn samenwerkt? En sluiten de pedagogische overtuigingen aan bij wat jij voor ogen hebt? Waar zoeken ze iemand die fulltime werkt, en waar juist parttime? Niet elke vacature pedagogisch medewerker zal bij jou passen. Wij kunnen belangrijke vragen voor je beantwoorden, zodat we de perfecte match voor je kunnen maken. Onze recruiters hebben zelf in de kinderopvang gewerkt en kennen onze klanten. Ze kunnen dus goed inschatten op welke plek jij je het beste thuis voelt en hebben de leukste vacature pedagogisch medewerker binnen het kinderdagverblijf voor je!

Wat kan Derec voor jou betekenen?

Bij Derec vinden we het de leukste uitdaging om de beste vacature pedagogisch medewerker voor jou te vinden. En als je eenmaal via ons aan de slag gaat, staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij met het allergrootste plezier naar je werk gaat en we bieden een luisterend oor als dit even niet het geval is. Verder vergoeden we altijd alle reiskosten en krijg je elke vier weken uitbetaald.

Nieuw in de kinderopvang?

Ben je net klaar met je opleiding of heb je pas een paar jaar werkervaring? Schrijf je dan bij ons in. We helpen je aan dé juiste vacature pedagogisch medewerker die perfect aansluit bij je wensen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt en wat bij je past? Dan kunnen we ervoor zorgen dat je op verschillende plekken een tijdje aan de slag kunt. Zo leer je het kinderdagverblijf goed kennen en kun je ervaren wat goed bij je past.

Meer informatie over vacatures op een kinderdagverblijf van Derec.

Klaar voor een volgende stap?

Sta je al een tijdje voor een groep en ben je toe aan een volgende stap in de kinderopvang? Misschien ben je dan niet op zoek naar een andere vacature pedagogisch medewerker, maar wil je doorgroeien naar coach of leidinggevende. We kijken graag welke opleiding je nodig hebt en zoeken een plek waar je ervaring kunt opdoen. Ook als je wilt doorgroeien naar het (basis)onderwijs, denken we met je mee. Zo kun je via Derec je baan in een kinderdagverblijf combineren met een opleiding aan de pabo. Ben je al via Derec aan de slag, dan betalen we (deels) je studiekosten. Onze recruiters kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Welke diploma’s heb je nodig om in een kinderdagverblijf te werken?

Wil je werken in een kinderdagverblijf, dan heb je daar de juiste papieren voor nodig. Bijvoorbeeld mbo Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3 of mbo Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Ook met een diploma Onderwijsassistent kun je in een kinderdagverblijf werken. Je kunt hier zien of jouw diploma voldoende is om op een kinderdagverblijf aan de slag te gaan. Wil je specifiek op een babygroep werken, dan heb je daar vanaf 1 januari 2023 een specifieke scholing voor nodig. Heb jij interesse in een BBL-opleidingstraject tot pedagogisch medewerker? Laat het ons weten!

Wat voor werk doe je op een kinderdagverblijf?

Werk je in een kinderdagverblijf, dan ben jij verantwoordelijk voor de zorg voor alle kinderen in ‘jouw’ groep. Een kinderdagverblijf bestaat vaak uit diverse groepen. Vaak zijn deze groepen ingedeeld per leeftijdsgroep. Zo heb je bijvoorbeeld babygroepen en peutergroepen. Soms verblijven baby’s en peuters samen in groepen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend in de gaten en rapporteert hierover naar de ouders. Daarnaast bedenk je elke week leuke activiteiten passend bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen.

Invallen in de kinderopvang

Ben je werkzaam in de kinderopvang en zou je het leuk vinden om korte invalklussen te doen? Ook dan kunnen we je op weg helpen. Via Derect koppelen wij pedagogisch medewerkers en kinderopvanglocaties snel en eenvoudig aan elkaar voor kortdurende invalklussen. Laat ons weten waar en wanneer jij aan de slag kunt, dan zoeken wij een passende vacature voor pedagogisch medewerker. De kinderopvanglocaties (en kinderen) zullen je zeer dankbaar zijn!

Wij staan voor je klaar

Vergroot je kansen als pedagogisch medewerker

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende kinderdagverblijven. De kans is groot dat we van vacatures pedagogisch medewerker weten voordat deze online verschijnen.