De beste keuze voor pedagogisch medewerkers

De voordelen van Derec

Bij Derec geloven wij in een persoonlijke aanpak. Want hoe beter wij je kennen, hoe groter de kans dat we een passende uitdaging voor je vinden. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare matchmaker.

Persoonlijke aanpak

Zoals hierboven gezegd is een persoonlijke aanpak voor ons erg belangrijk. We leren je daarom goed kennen. Je nieuwe baan begint dus gewoon met een bakkie! Wie ben je, wat is je achtergrond en wat wil je graag gaan doen? Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze specialisten nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen.

Altijd een oplossing

Door onze jarenlange ervaring binnen de kinderopvang weten we dat niet elke baan altijd verloopt zoals je misschien van tevoren gedacht had. Wat je vraag of probleem ook is, samen met jou zoeken we graag de beste oplossing. Je staat er bij ons in ieder geval nooit alleen voor! Omdat een nieuwe baan al spannend genoeg kan zijn, bieden we de mogelijkheid om op uitzendbasis te starten. Zo kun je eerst goed de sfeer proeven op een kinderdagverblijf. Bevalt het goed? Dan kan er op ieder moment gekeken worden naar een vast dienstverband. Zoek je juist afwisseling in je baan? We hebben ook tijdelijke opdrachten waardoor je na een bepaalde periode weer over kunt stappen naar een andere organisatie.

Uitstekende begeleiding

Bij Derec vinden we persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Deze bieden we niet alleen in je sollicitatieprocedure, maar ook tijdens de start op een kinderdagverblijf én daarna! Zo weten we zeker dat alle betrokken partijen tevreden zijn (en tevreden blijven!).

De voordelen op een rijtje:

Persoonlijke begeleiding
Het sollicitatieproces wordt deels uit handen genomen
Je kunt op uitzendbasis starten
Altijd een luisterend oor
Reiskosten worden onbeperkt vergoed

Onze kandidaten over Derec