Helpende plus/verzorgende C vacatures

Ben jij volleerd helpende plus (verzorgende C) en op zoek naar leuke helpende plus vacatures? Wij helpen je heel graag aan een nieuwe baan in een verpleeghuis, verzorgingshuis of de thuiszorg. Laat ons weten wat je zoekt en we gaan meteen voor je aan de slag om helpende plus vacatures te vinden.

Ondersteuning bij elke stap

Of je nu gelijk een vaste baan wilt of liever kiest voor een tijdelijke functie: via onze contacten in de zorg vinden we vaak snel passende helpende plus vacatures. Geef ons aan waar je wensen liggen en wat je absoluut niet wilt, dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. Nog geen idee welke kant je precies op wilt of hoe je de zoektocht moet aanpakken? Dan begeleiden we je hier graag bij. Wij organiseren kennismakingsgesprekken, geven je tips voor sollicitaties en salarisonderhandelingen en regelen werkperiodes op diverse plekken voor je. Het gaat ons erom dat jij zo snel mogelijk een baan vindt waar je beter van wordt.

Werken als helpende plus (verzorgende C)

Als helpende plus ondersteun en begeleid je samen met je team cliënten in hun eigen woonomgeving. Onze helpende plus vacatures bieden altijd een afwisselende baan. Het ene moment help je iemand uit bed en ondersteun je bij het douchen en aankleden en het volgende moment deel je medicatie uit. Bij alles wat je doet heb je het zorgplan in je achterhoofd. Je handelt doortastend en doet dit op basis van de gemaakte afspraken.
Als helpende plus/verzorgende C heb je oprechte interesse in je cliënten en ben je een échte teamplayer. Je staat open voor vernieuwing en neemt initiatieven om jezelf te ontwikkelen. Ben je flexibel, weet je van aanpakken en ben je op zoek naar een nieuwe werkplek? Kies dan voor Derec als het gaat om helpende plus/verzorgende C vacatures. Samen dragen we bij aan de kwaliteit van leven voor hen die ons nodig hebben.

Eisen voor helpende plus vacatures/verzorgende C

• Je hebt een diploma helpende plus of verzorgende C;
• Je bent in het bezit van een geldig VOG;
• Je bent fulltime of parttime beschikbaar;
• Je bent beschikbaar voor verschillende diensten.

Opleiding tot verzorgende C volgen?

Wil je investeren in jezelf, dan investeren wij graag in jou! Als je via ons aan de slag gaat en de opleiding verzorgende C volgt of gaat volgen, betalen we graag (een deel van) de kosten. Hoe meer uren je voor ons werkt, hoe hoger het bedrag!

De voordelen van Derec

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever. Is je interesse gewekt in onze helpende plus vacatures? We doen je graag een goed aanbod.

Wij bieden jou:
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
• Opleidingsmogelijkheden;
• Persoonlijk contact en bemiddeling;
• Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen;
• Vrijheid om op de locatie, met de doelgroep en in het team van jouw keuze te werken;
• Een fijne plek waar je je verder kunt ontwikkelen.

Wij staan voor je klaar

Lorenzo Monteiro

Zorg Zuid-Holland

Met mijn persoonlijke benadering is het maken van een match in de zorg waar ik voor zorg.

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Liz Asman

Zorg Noord-Holland

Ik help de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. 

Vergroot je kansen op helpende plus vacatures

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende zorginstellingen. De kans is groot dat we van helpende plus vacatures weten voordat deze online verschijnen. Wil je meer weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op. Samen met jou gaan we op zoek naar een baan die bij jouw wensen past!