Helpende Plus / verzorgende C

Ben jij volleerd helpende plus (verzorgende C) en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij helpen je heel graag aan een nieuwe baan in een verpleeghuis, verzorgingshuis of de thuiszorg. Laat ons weten wat je zoekt en we gaan meteen voor je aan de slag.

Ondersteuning bij elke stap

Of je nu gelijk een vaste baan wilt of liever kiest voor een tijdelijke functie: via onze contacten in de zorg vinden we vaak snel een passende vacature. Geef ons aan waar je wensen liggen en wat je absoluut niet wilt, dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. Nog geen idee welke kant je precies op wilt of hoe je de zoektocht moet aanpakken? Dan begeleiden we je hierbij graag. Zo organiseren we kennismakingsgesprekken voor je, kunnen werkperiodes op verschillende plekken regelen en geven we je tips voor sollicitaties en salarisonderhandelingen. Het gaat ons erom dat jij zo snel mogelijk een baan vindt waar je beter van wordt.

Opleiding verzorgende C doen?

Wil je investeren in jezelf, dan investeren wij graag in jou. Als je via ons aan de slag gaat en de opleiding verzorgende C volgt of gaat volgen, betalen we graag (een deel van) de kosten. Hoe meer uren je voor ons werkt, hoe hoger het bedrag!

Wij staan voor je klaar

Jordy Minten

Zorg Utrecht

Eerlijkheid en afspraak is afspraak zijn twee begrippen die goed bij mij passen.

Maxime Diekema

Zorg Utrecht

Ik weet hoe belangrijk het is om energie te krijgen van je werk en dat gun ik iedereen.

Gijs Oosterveld

Zorg Noord-Holland

Door mijn ervaring in de zorg kan ik bij Derec de brugverbinding vormen!

Vergroot je kansen als helpende plus

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures helpende plus weten voordat deze online verschijnen.