Vacature verzorgende IG

Ben jij op zoek naar die ene baan in de zorg? Dan weet je als geen ander dat er veel vacatures verzorgende IG zijn. Maar hoe weet je wat het beste voor jóu is en hoe kom je erachter waar jíj goed past? We helpen je graag de beste baan in de zorg voor jou te vinden.

Vacatures verzorgende IG die bij jou passen

Ben jij zoekende naar een vacature verzorgende IG? Dan weet je waarschijnlijk wel dat ze jou momenteel op veel plekken kunnen gebruiken. Tóch kan het best moeilijk zijn de geschikte baan te vinden, als je niet goed weet waar of hoe je moet zoeken. Onze recruiters hebben vaak zelf in de zorg gewerkt en kennen de zorginstellingen van binnen en van buiten. Door jou beter te leren kennen, komen we er achter welke werkplek de beste match is. Daarbij weten we vaak al welke vacatures verzorgende IG er vrijkomen nog voordat deze online verschijnen. Weet je eigenlijk nog helemaal niet zo goed wat je wilt? Dan kan Derec ook korte werkperiodes op verschillende plekken voor je regelen, zodat jij steeds beter weet wat bij je past. Wil je weten welke vacatures verzorgende IG er momenteel zijn of wil je meer informatie?

Wat is een verzorgende IG?

Er is een ruimte hoeveelheid aan vacatures verzorgende IG. Als verzorgende IG verzorg en begeleid je mensen in bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, verpleeghuis, GGZ-instelling of de thuiszorg. Je werkt volgens zorgplannen en in kleine teams. Jij biedt zorg afgestemd op het persoonlijke levenspatroon van je cliënt. Zo doe jij er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Daarnaast denk jij mee over de kwaliteit van de zorgverlening en ben je het aanspreekpunt voor de familie. Kortom: een onmisbare speler in de ouderenzorg. Niet voor niets verschijnen er regelmatig nieuwe vacatures verzorgende IG.

Wat doet een verzorgende IG?

Als verzorgende IG verricht je verpleegtechnische en verzorgende taken op basis van het zorgplan van de zorginstelling. De taken in een notendop:

 • Helpen met wassen, afdrogen en aankleden van cliënten;
 • Verstrekken en/of toedienen van medicijnen;
 • Maaltijden klaarmaken en serveren;
 • Medicatie toedienen;
 • Emotioneel begeleiden van cliënten;
 • Begeleiden van activiteiten/dagbesteding;
 • Bijdrage aan een positieve woonomgeving;
 • Rapporteren over de ontwikkeling van cliënten.

Waarom Derec bij banen in de zorg?

Uit alle vacatures verzorgende IG proberen wij altijd de perfecte werkplek voor jou te vinden. Maar dit is niet het enige wat Derec voor jou kan betekenen. Onze voordelen:

 • We bepalen samen je inschaling als verzorgende IG;
 • Tips bij sollicitaties en salarisonderhandelingen;
 • Persoonlijke begeleiding;
 • Onbeperkte vergoeding van reiskosten;
 • Veel opleidingsmogelijkheden via de Derecademy;
 • We betalen elke vier weken (dat is dus 13 keer per jaar!)

Verder bieden we bij Derec graag een luisterend oor, ook wanneer het even niet zo lekker loopt op je werk. Nieuwsgierig naar onze vacatures verzorgende IG?

Ons aanbod in vacatures verzorgende IG

Bij Derec hebben we uiteenlopende vacatures. Zo hebben we geregeld vacatures in zorginstellingen op de revalidatie afdeling, maar ook functies binnen kleinschaligere zorginstellingen en vacatures verzorgende IG binnen de thuiszorg.

We betalen mee aan je opleiding

Werk je via Derec en wil je extra stappen zetten in je ontwikkeling? We bespreken graag de opties met je of het nu gaat om een vacature verzorgende IG of opleidingsmogelijkheden! Bij Derec vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Als je bijvoorbeeld met de opleiding mbo-verpleegkunde begint, nemen we (een deel van) de kosten voor onze rekening. Hoe meer uren je voor ons werkt, hoe hoger onze bijdrage. Wil je hier meer informatie over? Bekijk onze vacatures verzorgende IG of neem contact met ons op!

Wij staan voor je klaar

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Lorenzo Monteiro

Zorg Zuid-Holland

Met mijn persoonlijke benadering is het maken van een match in de zorg waar ik voor zorg.

Liz Asman

Zorg Noord-Holland

Ik help de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. 

Vergroot je kansen als verzorgende IG

Schrijf je in op vacatures als verzorgende IG

Dagelijks spreken wij met veel verschillende zorginstellingen. De kans is groot dat we van vacatures verzorgende IG weten voordat deze online verschijnen. Ook wanneer jouw perfecte vacature niet tussen de vacatures verzorgende IG zit, kun je je bij ons aanmelden. Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures binnen.

Hoe schrijf in een goede sollicitatiebrief voor een zorgfunctie?

Een sollicitatiebrief is eigenlijk een brief ter begeleiding van je CV. In de brief leg je als het ware een verbinding tussen jou en de functie. Je vertelt over je motivatie, eigenschappen, ervaringen en waarom jij bij het bedrijf past. Je probeert met een sollicitatiebrief de interesse van de lezer te wekken. Tips om een goede sollicitatiebrief te schrijven zijn onder andere; verdiep je in het bedrijf, maak geen kopie van je cv, creëer een maatwerk sollicitatiebrief, verkoop jezelf op een leuke manier en benoem je relevante werkervaring.

Wat verdien je in de zorg?

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek in de zorg?

Welke vacatures kan ik bij Derec vinden in de zorg?

Welke beroepen zijn er in de zorg?

Hoe vind ik vacatures in de zorg?

Wat verdient een verzorgende IG?

Wat zijn doorgroeimogelijkheden van een verzorgende IG?

Wat zijn de taken van een verzorgende IG?

Wat is het verschil tussen verpleegkundige en verzorgende IG?

Welke handelingen mag je als verzorgende IG uitvoeren?

Wat doet een verzorgende IG?