Werken in de buitenschoolse opvang

Zoek je een passende baan in de buitenschoolse opvang? We hebben regelmatig vacatures op allerlei niveaus, van pedagogisch medewerker tot vestigingsmanager. Schrijf je nu vrijblijvend in, we laten je graag zien wat er mogelijk is.

Nieuw in de buitenschoolse opvang?

Ben je net klaar met je opleiding of heb je pas een paar jaar werkervaring? Schrijf je dan bij ons in. We helpen je aan vacatures die perfect aansluiten bij je wensen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat je op verschillende plekken een tijdje aan de slag kunt. Zo leer je de buitenschoolse opvang goed kennen en kun je ervaren wat goed bij je past.

Al ervaring in de buitenschoolse opvang?

Werk je al een tijdje in de buitenschoolse opvang, en ben je toe aan een volgende stap? Dan kijken we graag wat er mogelijk is. Misschien kun je doorstromen naar de dagopvang, of aan de slag als coach of vestigingsmanager. Ook als je de stap naar het (basis)onderwijs wilt zetten, denken we met je mee. Zo kun je via Derec je baan in de buitenschoolse opvang combineren met een opleiding aan de pabo. Onze recruiters kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt indelen.

Wat kan Derec voor jou betekenen?

Bij Derec vinden we het de leukste uitdaging om de beste vacature pedagogisch medewerker voor jou te vinden. En als je eenmaal via ons aan de slag gaat, staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat jij met het allergrootste plezier naar je werk gaat en we bieden een luisterend oor als dit even niet het geval is. Verder vergoeden we altijd alle reiskosten en krijg je elke vier weken uitbetaald.

Klaar voor een volgende stap?

Sta je al een tijdje voor een groep en ben je toe aan een volgende stap in de dagopvang? Misschien ben je dan niet op zoek naar een andere vacature pedagogisch medewerker, maar wil je doorgroeien naar coach of leidinggevende. We kijken graag welke opleiding je nodig hebt en zoeken een plek waar je ervaring kunt opdoen. Ook als je wilt doorgroeien naar het (basis)onderwijs, denken we met je mee. Zo kun je via Derec je baan in de dagopvang combineren met een opleiding aan de pabo. Ben je al via Derec aan de slag, dan betalen we (deels) je studiekosten. Onze recruiters kijken samen met jou hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Wij staan voor je klaar

Nikki van Straten

Mondzorg en kinderopvang

Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, eerlijkheid en respect.

Laurina de Vries

Kinderopvang Noord-Holland

Ik zie mensen graag op hun plek, en hopelijk mag ik jou daarbij helpen!

Vergroot je kansen als pedagogisch medewerker

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende kinderdagverblijven. De kans is groot dat we van vacatures pedagogisch medewerker weten voordat deze online verschijnen.