De ideale start van je carrière binnen de kinderopvang!

Derec's Droomstart

Je studiekosten van het afgelopen jaar weer terug, een leuke baan in de zorg én kiezen tussen een gloednieuwe laptop of tablet, dat is pas een droomstart!

Je studiekosten van het afgelopen jaar weer terug, een leuke baan in de kinderopvang én een gloednieuwe Derec-fiets, dat is pas een droomstart!

Wanneer je net je opleiding hebt afgerond ligt de wereld aan je voeten. Er zijn veel vacatures bij allerlei kinderdagverblijven. Door alle verschillende opties is het misschien lastig een goede keuze te maken. Wij helpen je daar graag bij. Derec heeft veel ervaring op het gebied van werken in de kinderopvang. We hebben honderden kinderopvangcentra bezocht en overal een kijkje in de keuken genomen. Met deze kennis helpen wij je in de zoektocht naar jouw ideale baan.

Wat kan ik verwachten van Derec's Droomstart?

De ideale start van een loopbaan in de kinderopvang is voor iedereen anders. Daarom maken we voor onze kanjers in de kinderopvang op maat gemaakte trajecten. Heb je behoefte aan flexibiliteit of juist zekerheid? Wil je verschillende werkplekken leren kennen of meer de diepte in? Onze recruiters hebben veel ervaring binnen de kinderopvang en bezoeken alle locaties waarmee we werken. Ze kunnen je uitstekend helpen en stellen vacatures voor die echt passen bij jouw voorkeuren.

  • je studiekosten van het afgelopen jaar met terugwerkende kracht volledig vergoed;
  • de kans om op meerdere plekken ervaring op te doen;
    mogelijkheid tot het volgen van vervolgcursussen, -trainingen en/of opleidingen naar eigen keuze;
  • begeleiding en coaching op de vlakken die voor jou van toepassing zijn;
    vast aanspreekpunt binnen Derec;
  • een nieuwe laptop of tablet.

Iets voor jou?

Onze klanten en kandidaten over Derec