Snel, kwaliteit en voor alles een oplossing

Samenwerken met Derec: goed voor iedereen

Bij Derec draait ons werk volledig om jullie. Wij passen ons aan uw wensen aan. Daarom kunt u bij ons terecht voor werving en selectie, uitzenden, detacheren en het inhuren van zzp’ers. Niet alleen voor een vaste plaats, maar ook voor een tijdelijke positie kunnen we een mooie oplossing bieden.

Razendsnel en adequaat
Flexibel
Altijd 100% tevredenheid als doel

Ondersteuning op maat

Wat de oplossing ook moge zijn, bij ons staat kwaliteit voorop. Onze kandidaten worden allemaal uitvoerig gescreend. Alleen 100% tevredenheid aan beide kanten zorgt voor een goede match én een grotere kans op een mooi en langdurig dienstverband.

Kwaliteit voorop

Wat de oplossing ook moge zijn, bij ons staat kwaliteit voorop. Onze kandidaten worden allemaal uitvoerig gescreend. Wij geloven dat alleen 100% tevredenheid aan beide kanten voor een goede match én een grotere kans op een mooi en langdurig dienstverband kan zorgen.

Wij denken met u mee

Het zal niet als een verrassing komen, maar het verloop binnen de kinderopvang ligt vaak iets hoger dan binnen andere branches. Ook daarin komen wij u graag tegemoet. Bij Derec is het mogelijk een kandidaat eerst tijdelijk aan te nemen om deze vervolgens zelf een contract te bieden op het moment dat u helemaal overtuigd bent.

Snelheid als kracht

Tenslotte kennen we het belang van snel en adequaat reageren. Zo blijven we onze kandidaten verbazen met onze snelle reacties, maar zijn we ook erg snel in het voorstellen van een geschikte kandidaat! Hiermee nemen we u de nodige stress en kostbare tijd uit handen.

Onze klanten en kandidaten over Derec