Eerst verantwoordelijke verzorgende

Zoek je naar díe ene baan als eerst verantwoordelijke verzorgende? Dan hebben wij bij Derec geheid de juiste vacature voor je die bij je past! Wij helpen je namelijk de beste baan te vinden die voldoet aan jouw eisen. Vertel aan ons waar jouw droombaan aan moet voldoen en wij gaan direct voor je aan de slag, zodat jij op een plek terechtkomt die aansluit bij jouw verwachtingen.

Een passende vacature als eerst verantwoordelijke verzorgende

Bij Derec kijken we naar jouw persoonlijke voorkeuren en verwachtingen. Middels een kennismakingsgesprek komen we erachter in wat voor soort functie je wilt werken. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak en begeleiden je gedurende het gehele proces. Wij helpen je met de salarisonderhandelingen en voorzien je van sollicitatietips. Zo kom je met onze hulp altijd in een functie terecht die écht bij je past. Schrijf je nu in om dé vacature als eerst verantwoordelijk verzorgende te vinden.

Begeleiding door Derec

Wanneer je kiest voor Derec, dan weet je dat het goed zit. Wij helpen je met het vinden van een passende vacature als eerst verantwoordelijke verzorgende. Bij ons kun je je ei kwijt en kijken we naar jouw wensen. Ook wanneer je nog niet exact weet op wat voor werkplek je wilt werken, kunnen wij je helpen. Meld je aan en dan nemen wij contact met je op! Benieuwd naar alle voordelen van Derec?

Wat is een eerst verantwoordelijke verzorgende?

Een eerst verantwoordelijk verzorgende, ook wel een EVV’er, is binnen een team verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van de zorg van de desbetreffende cliënten. Als EVV’er fungeer je ook als contactpersoon. Wanneer je aan de slag gaat in deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor de totale zorg rondom de zorgvrager. Als EVV’er coördineer je de zorg en stem je dit af met alle betrokkenen, zoals de zorgvrager en de professionals. Je bent voor zowel de cliënt als je collega’s het aanspreekpunt.

Wat doet een eerst verantwoordelijk verzorgende precies?

Als EVV’er zorg je ervoor dat de zorg die jouw cliënt krijgt op elkaar afgestemd is. Je houdt als het ware de continuïteit in de zorg in de gaten en de wensen van je cliënt. Je biedt zorg aan die gericht is op het lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn van de cliënt. Bij een opname verzorg je alles van A tot Z, zodat de opname zo goed mogelijk kan verlopen. Je begeleidt, bewaakt en evalueert de zorg van je cliënt. Bij eventuele problemen kun je als eerst verantwoordelijke verzorgende actie ondernemen. Ook het informeren van alle betrokken partijen hoort bij je werk. Zo kan het zijn dat je onder andere samenwerkt met artsen, fysiotherapeuten, diëtisten en logopedisten. Wanneer er een overleg is met alle specialisten, dan ben jij degene die het overleg voorbereidt. Het is dus een functie met flink wat verantwoordelijkheid, want jij let erop of de afspraken worden nageleefd.

De opleiding tot eerst verantwoordelijke verzorgende

Als je al als verzorgende aan het werk bent, is er de doorgroeimogelijkheid om EVV’er te worden. Ben je in het bezit van het Mbo-diploma Verzorgende of een vergelijkbaar diploma? Dan kun je de post Mbo-opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende volgen. Deze opleiding duurt zo’n dertig tot veertig weken, waarbij je tegelijkertijd gaat studeren én werken. Zo volg je ongeveer zestien tot twintig les- of contactdagen. De precieze duur, het aantal lesdagen en de studiebelasting verschillen per onderwijsinstelling. Je kunt deze opleiding dus volgen als je in het bezig bent van een Mbo-diploma en al werkzaam bent als verzorgende in een verpleeghuis of een andere instelling.

Wanneer je de post-opleiding als eerst verantwoordelijk verzorgende volgt en afrond, dan wordt na het behalen van het diploma je takenpakket uitgebreid en krijg je meer verantwoordelijkheden. Wil je meer informatie over de vacature als EVV’er? Neem contact met ons op!

Wij staan voor je klaar

Lorenzo Monteiro

Zorg Zuid-Holland

Met mijn persoonlijke benadering is het maken van een match in de zorg waar ik voor zorg.

Liz Asman

Zorg Noord-Holland

Ik help de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. 

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Vergroot je kansen als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures eerst verantwoordelijke verzorgende weten voordat deze online verschijnen.