Woonbegeleider

Aan de slag als woonbegeleider in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)? Wij helpen je aan een passende baan in een van de verschillende zorginstellingen, zoals de psychiatrie, crisisopvang of kleinschalig woonhuis. Geef aan ons aan wat voor baan je zoekt en wij gaan direct voor je aan de slag. Met Derec vind je gegarandeerd een passende vacature, want wij hebben allerlei vacatures woonbegeleider in de GGZ voor jóu.

De perfecte vacature woonbegeleider (GGZ)

Hoe zie jij jouw baan als woonbegeleider in de GGZ voor je en welke eisen stel je aan een vacature woonbegeleider? Door met jou in gesprek te gaan komen we erachter wat jij zoekt in een vacature woonbegeleider en nemen we alle mogelijkheden door. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in de zorg en kennen de verschillende zorginstellingen goed. Hierdoor heeft Derec al meerdere woonbegeleiders in de GGZ aan een fijne baan geholpen. Wij denken met je mee en zoeken de arbeidsmarkt af voor de perfecte baan als woonbegeleider in de GGZ.

Derec doet meer dan alleen díe ene vacature als woonbegeleider vinden

Natuurlijk, die ideale vacature woonbegeleider in de GGZ vinden we graag voor je, maar daar houdt ons werk niet op. Wij gaan met zorg en aandacht om met jouw persoonlijke wensen. We denken met je mee over een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en bekijken de ontwikkelingsmogelijkheden op je nieuwe werkplek.

Mocht je nog geen duidelijk toekomstbeeld hebben, dan kunnen we je ook daarin helpen door middel van advies, tips en begeleiding tijdens de kennismakingsgesprekken. Wil je weten welke vacatures als woonbegeleider in de GGZ er op dit moment zijn of wil je meer informatie?

Vacature woonbegeleider in de GGZ: wat ga je dan doen?

Als woonbegeleider in de geestelijke gezondheidszorg observeer, verzorg en begeleid je cliënten met psychiatrische problemen die in een zorginstelling wonen. Op basis van een behandel- of begeleidplan dat je zelf opstelt, probeer je de bewoners te stimuleren in hun ontwikkeling en ervoor te zorgen dat ze weer zelfstandig kunnen leven. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt onder andere door jou als woonbegeleider toch gestimuleerd om zoveel mogelijk een ‘normaal’ leven op te bouwen. Als woonbegeleider in de GGZ organiseer je activiteiten en voer je deze uit. Daarnaast biedt je praktische hulp door bijvoorbeeld te ondersteunen bij het vinden van werk of het kiezen van een geschikte school. Maar je belangrijkste taak is nog wel dat de bewoners zich thuis voelen in de instelling. Je werkt graag in teamverband en staat in contact met andere hulpverleners en organisaties. Woonbegeleider in de GGZ kun je worden als je een relevante opleiding op mbo-4 hebt afgerond. Heb je vragen over de functie of hebben we je nieuwsgierigheid gewekt?

Wij staan voor je klaar

Charelle Verheul

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik sta graag met mensen in contact en draag graag mijn steentje bij wanneer ik kan helpen.

Jonna Janssen

Derect

Carlijn Groeneveld

Derect

“It is not the mountain we conquer but ourselves.” – Sir Edmund Hillary

Vergroot je kansen als woonbegeleider

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures voor woonbegeleider weten voordat deze online verschijnen.