Un travail très important!

Docent Frans

De Franse taal is altijd belangrijk geweest voor Nederland. In de loop van de geschiedenis hebben we veel contact gehad waardoor we nu aardig wat woorden van elkaar gebruiken. Help jij je leerlingen verder dan cadeau en croissant? Dan helpen wij je graag aan de leukste vacature die een docent Frans kan vinden!

De ideale vacature Frans

Hoe zie jij je toekomst als docent Frans, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent Frans kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en hebben al veel leraren Frans aan een fijne baan geholpen.

Derec doet meer voor je

Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent Frans doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent onder andere ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Kansen voor een docent Frans

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is hierbij mogelijk. Zelfs wanneer je nog geen bevoegdheid hebt, maar wel ervaring voor de klas. We gaan graag met je in gesprek en helpen je met het behalen van je lesbevoegdheid. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden en vacatures die anderen wellicht over het hoofd zien.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent Frans weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Onze nieuwste vacatures docent Frans

Wij staan voor je klaar

Tessa van Dijk

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik heb een passie voor alles wat groeit en bloeit.

Joke de Jong

Voortgezet onderwijs Zuid-Holland

Ik krijg veel energie van het verbinden en onderhoud graag gezellige contacten.

Fallon Slagman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Niets zo leuk als met plezier naar je werk gaan, toch?

Vergroot je kansen als docent Frans

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent Frans weten voordat deze online verschijnen.