Wie het verleden niet kent, zal geen greep krijgen op de toekomst

Docent geschiedenis

Een leraar geschiedenis doet veel meer dan alleen maar terugkijken naar het verleden. Zet jij je leerlingen aan het denken over het verleden, en daardoor ook over het heden, zichzelf en de wereld? Dan helpen wij je graag aan de leukste vacature die een docent geschiedenis kan vinden.

De ideale vacature geschiedenis

Hoe zie jij je toekomst als docent geschiedenis, welke eisen stel je aan een baan en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Als de wil er is, zul je verrast zijn over de mogelijkheden. Schrijf je daarom bij ons in!

Derec ziet kansen

De werkgelegenheid voor docenten geschiedenis is op dit moment niet ontzettend groot. Vacatures voor leraren geschiedenis stromen helaas niet dagelijks binnen, toch kunnen we vaak meer voor je betekenen dan je zou denken. Natuurlijk laten we het je weten als de perfecte baan zich aandient. Vaak weten we al van een vacature geschiedenis voor deze online verschijnt. Maar we komen ook graag met je in contact als je ervoor openstaat om een ander vak te geven. Een lesvak waar je goed in bent of veel affiniteit mee hebt, dit zal jouw kansen alleen maar vergroten. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden die anderen wellicht over het hoofd zien.

Derec doet meer voor je

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent geschiedenis doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent geschiedenis weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Wij staan voor je klaar

Ralph Koreman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Als studerend docent geschiedenis weet ik precies wat er speelt in het onderwijs.

Tessa van Dijk

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik heb een passie voor alles wat groeit en bloeit.

Joke de Jong

Voortgezet onderwijs Zuid-Holland

Ik krijg veel energie van het verbinden en onderhoud graag gezellige contacten.

Vergroot je kansen als docent geschiedenis

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent geschiedenis weten voordat deze online verschijnen.