Teamleider onderwijs

Als docent wiskunde heb je de mooie taak jouw leerlingen te enthousiasmeren voor dit belangrijke vakgebied. Kunnen de leerlingen op je rekenen? Dan horen we graag van je! Wij hebben mooie vacatures voor docenten wiskunde. Derec gaat snel voor je aan de slag en kijkt daarbij verder dan je cv.

De ideale vacature als teamleider onderwijs

Hoe zie jij je toekomst als teamleider binnen het onderwijs, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Voortgezet onderwijs, basisonderwijs, mbo en (voortgezet) speciaal onderwijs: als teamleider kun je alle kanten op. Maar naast het type onderwijsinstelling zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en hebben al veel teamleiders aan een fijne baan geholpen.

Derec doet meer voor je

Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als teamleider heb je een breed takenpakket. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Kansen voor een teamleider onderwijs

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. We gaan graag met je in gesprek en helpen je met het zoeken naar de perfecte plek. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden en vacatures die anderen wellicht over het hoofd zien.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature teamleider weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Wij staan voor je klaar

Darryl Verbond

Vestigingsmanager Amsterdam

Met mijn toegankelijke karakter en ondernemende mindset geef ik altijd meer dan 100 procent om een doel te bereiken.

Robin Smits

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Bij Derec krijg ik energie van de verschillende mensen en de gesprekken die ik voer.

Jeroen Pater

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Kan ik ervoor zorgen dat je met plezier naar je werk gaat? Dat zou geweldig zijn!

Vergroot je kansen als teamleider onderwijs

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures teamleider onderwijs weten voordat deze online verschijnen.