Un travail très important!

Vacatures docent Frans

De Franse taal is altijd belangrijk geweest voor Nederland. In de loop van de geschiedenis hebben we veel contact gehad met Frankrijk, waardoor we nu aardig wat woorden van elkaar gebruiken. Help jij je leerlingen verder dan ‘cadeau’ en ‘croissant’? Dan helpen wij je graag de leukste vacature docent Frans te vinden!

De ideale vacature docent Frans

Hoe zie jij je toekomst als docent Frans, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt in een vacature docent Frans en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent Frans kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de locatie en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en hebben al veel leraren Frans aan een fijne baan geholpen. Schrijf je daarom snel in om jouw ideale vacature docent Frans te vinden.

Vacature docent Frans: diverse rollen

Als docent Frans geef je niet alleen les, je bent ook een soort studieloopbaancoach voor je leerlingen of studenten. In deze rol begeleid je ze in groepsverband of juist individueel tijdens hun studie. Je bent hét aanspreekpunt op momenten wanneer je leerlingen of studenten extra hulp nodig hebben op het gebied van Frans of achterstand hebben. Je probeert ervoor te zorgen dat ze het beste uit zichzelf halen tijdens de lessen. En wij zorgen ervoor dat je met de ideale vacature docent Frans op de juiste plek zit.

Derec doet meer voor je

Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je als we een vacature docent Frans voor je zoeken. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent Frans doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent onder andere ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Opleiding docent Frans

Op zoek naar de perfecte vacature docent Frans? Dan is het goed om te weten welke kwalificaties je nodig hebt om als docent Frans aan de slag te gaan. De meeste docenten Frans hebben een eerstegraads of tweedegraads hbo-opleiding Franse taal gevolgd. Het is ook mogelijk om een wo-master Frans te volgen aan de universiteit (dit is gelijk aan een eerstegraadsopleiding). De hbo-opleiding duurt vier jaar, waarbij je in het eerste jaar direct aan de slag gaat met een stage.

Kansen voor een docent Frans

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen aan een vacature docent Frans. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is hierbij mogelijk. Zelfs wanneer je nog geen bevoegdheid hebt, maar wel ervaring voor de klas. We gaan graag met je in gesprek en helpen je met het behalen van je lesbevoegdheid. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden en vacatures die anderen wellicht over het hoofd zien.

Schrijf je in en vergroot je kansen op een vacature docent Frans

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent Frans weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Onze nieuwste vacatures docent Frans

Wij staan voor je klaar

Dylan Kleine

Voortgezet onderwijs Zuid-Holland

Docenten helpen aan de best passende baan en daarbij een positieve bijdrage aan onze samenleving leveren, mooier kan het niet!

Robin Smits

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Bij Derec krijg ik energie van de verschillende mensen en de gesprekken die ik voer.

Tessa da Silva Curiel

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Een goede sfeer op de werkvloer is voor mij het belangrijkst!

Vergroot je kansen als docent Frans

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent Frans weten voordat deze online verschijnen.