Docent nask

Goed nieuws: voor docenten nask hebben we bijna altijd wel uitdagende vacatures in ons bestand. Zelfs als je nog geen bevoegdheid hebt, maar wel ervaring voor de klas kun je vaak via Derec aan de slag!

De ideale vacature docent nask

Hoe zie jij je toekomst als docent nask, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent nask kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben al veel leraren nask aan een fijne baan geholpen. Schrijf je daarom snel bij ons in.

Derec doet meer voor je

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is voor onze docenten nask ook mogelijk. Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent nask doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature nask weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Nog geen (juiste) bevoegdheid?

Heb je een bevoegdheid voor een ander vak maar wil je aan de slag als docent nask? Schrijf je dan bij ons in! We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. We zoeken samen naar een geschikte werkplek en helpen je graag de juiste bevoegdheid te behalen.

Heb je nog geen lesbevoegdheid maar wil je wel aan de slag als docent nask? Misschien kunnen we je helpen! Afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

De nieuwste vacatures docent NaSk

Wij staan voor je klaar

Darryl Verbond

Vestigingsmanager Amsterdam

Met mijn toegankelijke karakter en ondernemende mindset geef ik altijd meer dan 100 procent om een doel te bereiken.

Robin Smits

Voortgezet onderwijs Noord-Holland

Bij Derec krijg ik energie van de verschillende mensen en de gesprekken die ik voer.

Dylan Kleine

Voortgezet onderwijs Zuid-Holland

Docenten helpen aan de best passende baan en daarbij een positieve bijdrage aan onze samenleving leveren, mooier kan het niet!

Vergroot je kansen als docent nask

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent nask weten voordat deze online verschijnen.