De zorg in via een traject op maat

Zij-instromen via Derec: Zorgprofessional van Morgen

Ben jij een helpende (plus) en wil jij graag een stapje verder als verzorgende IG? Of heb jij in het verleden gewerkt in de zorg en wil je graag herintreden? Word een Zorgprofessional van Morgen!

Landelijk worden er honderden zorgprofessionals gezocht. De werkdruk onder zorgprofessionals neemt alleen maar toe en de zorgbehoevenden krijgen niet de zorg die ze nodig hebben en verdienen. De verwachting is dat de komende jaren het tekort aan zorgprofessionals alleen maar toeneemt. De zorg staat dus te springen om nieuwe zorgprofessionals! Wil jij het verschil maken? Het gaat om een traject waarbij je in dienst komt bij Derec. Wij betalen je opleidingen en je ontvangt direct een salaris!

Wat maakt onze opleiding uniek?

We bieden je een flexibel leertraject. Je bepaalt dus zelf wanneer je studeert. En dat niet alleen: je kunt aan dit traject beginnen wanneer jij dit wilt. Daarnaast gaan we meteen voor je aan de slag om een passende plek binnen de zorg te vinden. Je doet direct ervaring op in de praktijk door drie dagen per week te werken. Doe je dat alleen? Natuurlijk niet! Je krijgt een vaste coach die zelf jaren ervaring heeft in de zorg. Deze begeleidt je intensief gedurende het hele traject. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze andere Zorgprofessionals van Morgen. Je ziet elkaar onder andere tijdens workshops en trainingen. Hier is alle ruimte om ervaringen te delen en elkaar goed op weg te helpen. Samen zorgen we voor een vliegende start van je zorgcarrière.

Waarom Derec?

Derec houdt het persoonlijk en maakt voor jou het verschil. Al ruim acht jaar zijn we dé specialist op het gebied van arbeid binnen de zorg. We kijken wat jouw wensen zijn en welke zorginstelling daar het best bij past. Daarnaast bepalen we graag samen met jou je inschaling. We vinden het belangrijk dat jouw salaris bij je past. Zo zijn we er zeker van dat we de beste match kunnen maken tussen jou en je toekomstige werkplek. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en wat niet kan en kunnen we je hier goed over adviseren. Jij staat centraal, dat is het belangrijkste. We zorgen goed voor je en zijn er wanneer het nodig is.

Word jij onze nieuwe Zorgprofessional van Morgen? Kies voor de snelste weg om in de zorg te komen werken en neem contact met ons op voor meer informatie.

Zorgprofessional van Morgen

Wil jij je loopbaan in een andere richting duwen én ben je al werkzaam als helpende (plus) of heb je in het verleden gewerkt in de zorg? De zorg zoekt zorgzame mensen die met hun talent het verschil willen maken. Als zorgprofessional aan de slag gaan kan een mooi streven zijn. Echter is het, om verschillende redenen, misschien een brug te ver om opnieuw de schoolbanken in te duiken. Hier komen wij om de hoek kijken: wij helpen je graag je droom te verwezenlijken. Met onze versnelde opleiding rond je binnen drie jaar de opleiding ‘Verzorgende IG’ af, doe je veel werkervaring op en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder de begeleiding van onze zorgprofessionals. Je komt in dienst bij Derec, de opleidingskosten nemen wij voor onze rekening en je krijgt ook direct een salaris. Ben jij super gemotiveerd om een nieuwe stap te zetten in jouw loopbaan?

Onze voordelen

Uitstekende begeleiding
Direct een aanstelling
Beginnen wanneer het jóu uitkomt
Werk- en leertraject op maat
Volledige vergoeding opleiding

Ik heb interesse in het Zorgprofessional van Morgen traject!

Lees meer over zij-instromen via Derec

Zij-instromen

Weet jij alles over algebra, meetkunde en kansberekening, werk je graag met jongeren en ben je klaar…

Zij-instromen

Het onderwijs in als zij-instromer kan een uitdaging zijn. Een carrièreswitch maken om het onderwijs…

Zij-instromen

Herinner je je nog de impact van De Aanslag van Harry Mulisch? Of de uitdagingen van de d/t-regels?…

1 2 3 8