(Basis)psycholoog

Ben je een basispsycholoog en op zoek naar uitdagende baan binnen de basis GGZ, verslavingszorg, ouderenzorg of andere specialistische GGZ? Derec helpt je bij het vinden van een baan als basispsycholoog die aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Wij hebben regelmatig de leukste vacature basispsycholoog in de GGZ voor je. Ook op het moment wanneer er even geen vacature online staat, kun je je bij ons inschrijven. Dan helpen wij je graag om de juiste baan voor jou te vinden!

Een vacature basispsycholoog in de GGZ: hoe kunnen wij jou helpen?

Het kan soms best moeilijk zijn om de perfecte droombaan te vinden, zeker als je niet weet waar of hoe je moet zoeken naar een passende vacature. Bij Derec hebben we vaak zelf in de zorg gewerkt en kennen we de verschillende zorginstellingen goed. Door onze contacten in de zorg zijn we meestal als een van de eersten op de hoogte van een nieuwe vacature basispsycholoog in de GGZ.

Hoe gaan we bij Derec te werk?

Door jou beter te leren kennen middels een kennismakingsgesprek komen we erachter wat voor werkplek bij jou past. Op onze beurt gaan wij op zoek naar een vacature basispsycholoog die bij jouw persoonlijke wensen aansluit.

Ook wanneer je het allemaal nog niet zó duidelijk voor ogen hebt, kan Derec je helpen. Wil je weten welke vacatures basispsycholoog in de GGZ er momenteel zijn of wil je meer informatie verkrijgen?

Waarom kiezen voor Derec als basispsycholoog?

Uit de vacatures basispsycholoog proberen wij altijd de meest passende baan voor jou te vinden. Maar dit is niet het enige wat Derec voor jou kan betekenen. Zo zorgen wij voor onbeperkte vergoeding van reiskosten en helpen wij jou bij de salarisonderhandelingen. Daarnaast biedt Derec een luisterend oor, wanneer het even niet zo soepel gaat op je werk. Zin in een nieuwe uitdaging als basispsycholoog? Meld je dan nu aan.

Basispsycholoog in de GGZ: wat houdt het in?

Nadat je de universitaire studie psychologie hebt afgerond ben je een basispsycholoog. Na je opleiding als basispsycholoog kun je verschillende functies vervullen. Zo kun je bijvoorbeeld werken als praktijkondersteuner huisarts (POH-GGZ) of in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Dan zijn je taken het voeren van intakegesprekken, waarbij de klachten van de cliënt in kaart worden gebracht. Ook kun je als basispsycholoog diagnostisch onderzoek uitvoeren en psycho-educatie geven aan cliënten. Dit houdt in dat je advies geeft over hoe een cliënt, maar ook diens partner, familieleden of vrienden het beste met het probleem van de cliënt om kunnen gaan. Daarnaast kan je als basispsycholoog diverse psychologische behandelingen en trainingen geven.

Wat is het verschil tussen een basispsycholoog en een GZ-psycholoog?

Een basispsycholoog kan geen hoofdbehandelaar zijn binnen de GGZ. Dit betekent dat een basispsycholoog meestal werkzaam is onder de verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog of klinisch psycholoog. Een GZ-psycholoog mag cliënten zelfstandig behandelen en mag een diagnose stellen. Ook staat een GZ-psycholoog BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd en een basispsycholoog niet.

Wij staan voor je klaar

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Lorenzo Monteiro

Zorg Zuid-Holland

Met mijn persoonlijke benadering is het maken van een match in de zorg waar ik voor zorg.

Liz Asman

Zorg Noord-Holland

Ik help de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. 

Vergroot je kansen als (basis)psycholoog

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures voor (basis)psycholoog weten voordat deze online verschijnen.