Vacature helpende

Ben jij volleerd helpende en op zoek naar vacatures helpende? Wij helpen je heel graag aan een nieuwe baan in een verpleeghuis, verzorgingshuis of de thuiszorg. Laat ons weten wat je zoekt en we gaan meteen voor je aan de slag. Derec heeft vacatures helpende in alle soorten en maten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Of je nu meteen een vaste baan wilt of liever tijdelijk aan de slag gaat: wij hebben genoeg contacten in de zorg om de juiste vacature helpende voor jou te vinden. Waar liggen jouw wensen? Wat wil je wel, en wat juist niet? Genoeg vacatures helpende zorg in de aanbieding, maar we zoeken graag gericht naar wat bij jou past. Heb je nog geen idee welke kant je precies op wilt of hoe je moet zoeken naar de perfecte baan voor jou? Ook dan helpen we je graag. Bij Derec organiseren we bijvoorbeeld kennismakingsgesprekken, kunnen we werkperiodes bij verschillende instellingen voor je regelen en voorzien we je van tips voor het solliciteren en de bijbehorende salarisonderhandelingen. Bij Derec vinden we het belangrijk dat jij snel een baan vindt waar jij je goed bij voelt. Benieuwd geworden? Schrijf je in om de leukste vacatures helpende te ontdekken.

Wat doet een helpende precies?

Genoeg vacatures helpende in de aanbieding, maar wat doet een helpende zorg en welzijn precies? Als helpende help je mensen die zorg nodig hebben. Denk hierbij aan ouderen, gehandicapten of zieken. Een helpende, ook wel helpende verzorgende genoemd, biedt bijvoorbeeld hulp in de huishouding of bij persoonlijke verzorging. Ook is persoonlijke aandacht aan de zorgbehoevende van groot belang: je biedt een luisterend oor en geeft ze net dat beetje aandacht waar ze juist zo’n behoefte aan hebben. Naast de zorgende taak ben je ook alert over de situatie en eventuele ontwikkeling van de cliënt en rapporteer je hierover. Om helpende te worden volg je de opleiding Helpende Zorg- en Welzijn. Dit is een mbo-opleiding op niveau 2.

Nog meer voordelen van Derec

Derec helpt je graag met zoeken naar een passende vacature helpende, maar daar blijft het niet bij. Ons werk draait namelijk om jou. Zo zorgen we voor een passend salaris en vergoeden we al je reiskosten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Je mag ons dus altijd bellen, ook als het even niet zo lekker loopt. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen of wil je weten welke vacatures helpende er zijn? Meld je aan, dan nemen wij contact met je op.

Opleiding Helpende Plus doen?

Jezelf blijven ontwikkelen, ook dat vinden we belangrijk. Wil jij met je loopbaan de volgende stap nemen? Dan helpen wij je daar graag bij. Investeer in jezelf, en wij investeren in jou. Als je via ons aan de slag gaat en de opleiding Helpende Plus volgt of gaat volgen, betalen we graag (een deel van) de kosten. Hoe meer uren je voor ons werkt, hoe hoger het bedrag! Wil je hier meer over weten of ben je op zoek naar een vacature helpende? Schrijf je in, dan kunnen we samen kijken hoe Derec jou van dienst kan zijn.

Wat is het verschil tussen helpende en helpende plus?

Als helpende zorg kun je je verder ontwikkelen. Met het certificaat van helpende plus heb je meer bevoegdheden zoals het verstrekken- en toedienen van medicatie, methodisch werken en wondverzorging. Door je bij te scholen naar helpende plus verbreed je dus je eigen takenpakket en verantwoordelijkheden. Niet altijd, maar soms wordt er in vacatures expliciet naar een helpende plus gevraagd.

Wij staan voor je klaar

Liz Asman

Zorg Noord-Holland

Ik help de juiste professionals op de juiste plek te krijgen. 

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Lorenzo Monteiro

Zorg Zuid-Holland

Met mijn persoonlijke benadering is het maken van een match in de zorg waar ik voor zorg.

Vergroot je kansen als helpende

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende instellingen. De kans is groot dat we van vacatures helpende weten voordat deze online verschijnen.