Zzp'ers in de zorg

Ben jij een zzp’er in de zorg? Dan weet je hoe het is om op verschillende plekken te werken en je eigen koers te bepalen. Zzp’ers in de zorg kunnen ook via ons aan de slag en profiteren daarmee van een aantal voordelen. Werk jij als freelancer in de zorg? Dan weet je dat het fijn is als je snel uitbetaald krijgt en belangrijk werk als facturen opstellen uit handen wordt genomen. En wil je graag iemand van Derec spreken? Het lijntje met onze fieldmanager is kort: je kunt dus altijd bij hem terecht, ook als het even niet zo lekker loopt.

Profiteer van wekelijkse uitbetaling

Ben jij zzp’er in de zorg en ga je aan de slag via Derec, dan hoef je nooit lang op de betaling te wachten. Wij begrijpen als geen ander dat het erg fijn is als je snel uitbetaald krijgt en daarom krijgen zzp’ers in de zorg bij ons elke week uitbetaald. Daarnaast is ons team zeer gespecialiseerd en accuraat: we betalen altijd op tijd en zzp’ers in de zorg krijgen altijd het juiste bedrag op hun rekening.

Wij stellen je facturen op

Zzp’er in de zorg ben je omdat je een hart hebt voor je werk: zorgen. Jij steekt je tijd het liefst in waar je goed in bent. Wij stellen daarom graag jouw facturen op. Dit scheelt jou kostbare tijd en wij doen het graag voor je! Op deze manier kun jij je volledig focussen op je werk als zorg zzp’er.

Je staat er nooit alleen voor

Bij Derec vinden we het belangrijk dat je er niet alleen voor staat. Daarom zijn onze fieldmanagers altijd bereikbaar voor zzp’ers in de zorg wanneer je vragen hebt of als je even wilt sparren.

Geen bemiddelingsfee

Voor ons werk als arbeidsbemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg rekenen wij geen bemiddelingsfee.

Werk op verschillende plekken

Werk jij als zelfstandige in de zorg? Dan ga je regelmatig aan de slag op verschillende plekken. Bij Derec werken we samen met de beste zorginstellingen in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht en hebben we veel mooie vacatures in de zorg. Ben je voor minimaal 16 uur per week beschikbaar, laat het ons weten. Ook voor specifieke functies zoals verzorgende IG hebben wij vacatures. Wij regelen de mooiste zorgbanen in de intramurale en extramurale zorg voor jou als zzp’er. We luisteren naar wat jij wilt en zijn flexibel om mee samen te werken.

De voordelen voor zzp’ers in de zorg

Ben jij al zzp’er in de zorg en wil je via Derec aan de slag? Profiteer dan van de volgende voordelen:

Wekelijkse uitbetaling
Accurate uitbetaling en altijd op tijd
Wij stellen jouw facturen op
Eigen fieldmanager bij wie je altijd terecht kan
Geen bemiddelingsfee
Verschillende opdrachtgevers in regio Noord-Holland, Flevoland en Utrecht
Zowel intramurale als extramurale zorg

Zzp’er in de zorg? Neem contact met ons op

Ben jij een zzp’er in de zorg? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je mooi en afwisselend werk bieden tegen goede voorwaarden, want werken via Derec is goed voor iedereen!

Ons team is er voor jou

Dagmar van Wilgenburg

Zorg Utrecht

Met mijn kennis over zorg help ik je graag aan een fijne werkplek.

Ismaël Oaf

Zorg Utrecht

Als ik iemand plezier in zijn baan geef, komt er een lach op mijn gezicht!

Kevin Glorie

Zorg Noord-Holland

Door het werken met mensen in de zorg kan ik iets terug doen voor de maatschappij.

Onze kandidaten over Derec