Aan het startpunt van je carrière

Onderwijsassistent

Op zoek naar een vacature onderwijsassistent? Goede onderwijsassistenten zijn van onschatbare waarde, helaas is het soms lastig om een leuke school te vinden waar je als onderwijsassistent aan de slag kan. Gelukkig kent Derec nog genoeg plekken waar ze uitstekende onderwijsassistenten met open armen ontvangen.

Welke school past goed bij jou?

Ben je op zoek naar die ene perfecte vacature onderwijsassistent, dan kunnen wij je daar goed bij helpen. Vertel ons wat je zoekt in je werk, welke ervaring je hebt en hoe we jouw talenten als onderwijsassistent het beste kunnen benutten. Dan denken we met je mee en vertellen we je alle ins en outs over verschillende scholen. Bij Derec kennen we scholen van binnen en buiten zodat we de beste match kunnen maken. We kunnen ook kennismakingen voor je regelen. Zo weet je precies waar je aan begint als er een vacature onderwijsassistent is. Nieuwsgierig geworden?

Wat kan Derec voor jou betekenen?

Bij Derec vinden we het belangrijk dat jij de baan vindt die helemaal bij jou past. Samen met jou kijken we daarom graag naar wat jouw wensen zijn en wat er mogelijk is, om de beste match te maken binnen het onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden hoe wij jou van dienst kunnen zijn bij jouw zoektocht naar een leuke en uitdagende baan als onderwijsassistent? Schrijf je dan nu in! We vertellen je graag alles over de leukste vacatures basisonderwijs of die te gekke vacature onderwijsassistent.

Ambitie om door te groeien tot leerkracht?

Derec stimuleert enthousiaste onderwijsassistenten om de stap naar leerkracht te maken. Nu ben je misschien nog op zoek naar een vacature onderwijsassistent, maar misschien wil je je pabodiploma halen terwijl je via ons aan de slag bent. Dan betalen we graag je lesgeld! Bij een fulltime-aanstelling financieren we je opleiding helemaal. En anders is het bedrag afhankelijk van het aantal uren dat je voor ons werkt. Ook tijdens je studie zorgen we ervoor dat je regelmatig voor de klas staat. Voor die uren krijg je dan natuurlijk een passend leerkrachtensalaris. Van op zoek naar een vacature onderwijsassistent naar een volwaardig leerkracht: via Derec werken loont! Meer informatie hierover?

Wat doet een onderwijsassistent?

Een onderwijsassistent ondersteunt een leerkracht in het basis- of voortgezet onderwijs bij diens dagelijkse werkzaamheden op inhoudelijk, begeleidend, verzorgend en administratief gebied. Denk hierbij onder andere aan surveilleren tijdens pauzes of toetsen, de lesplanning verzorgen, extra oefening of uitleg bieden aan leerlingen waar nodig, de klas begeleiden bij zelfstandig werken en toetsen, groepsopdrachten of experimenten voorbereiden en het onderhouden van het klaslokaal. In het speciaal onderwijs wordt een onderwijsassistent ook wel een klassenassistent genoemd. De werkzaamheden van een onderwijsassistent verschillen per school. Samen met jou kunnen we kijken naar wat voor soort vacature onderwijsassistent je op zoek bent en kiezen we de school en de bijbehorende werkzaamheden die het beste bij jou passen.

Aan de slag als invalkracht?

Regelmatig worden er klassen naar huis gestuurd door ziekte, vakantie of andersoortig kortdurend uitval. Derect is een goedgevulde invalpool vol ervaren leerkrachten en onderwijsassistenten die graag een dag bijspringen wanneer de nood hoog is. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent voor invalsklussen, doet ervaring op voor de klas én bent ontzettend waardevol voor de betreffende school in nood!

Wij staan voor je klaar

Tahnee Dros

Primair onderwijs Zuid-Holland

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Derc-Jan Buschgens

Primair onderwijs

Altijd op zoek naar maatwerk dat tevreden maakt.

Roy Weijmar

Primair onderwijs Zuid-Holland

Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen.

Vergroot je kansen als onderwijsassistent

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures onderwijsassistent weten voordat deze online verschijnen.