Blijf lekker slapen

Docent in de Randstad? Derec betaalt je hotelovernachting

Ook in het voortgezet onderwijs heersen er flinke tekorten in de Randstad. Woon jij in het noorden, oosten of zuiden van het land en heb je een eerste- of tweedegraads bevoegdheid in een van de tekortvakken, dan kunnen we je hier érg goed gebruiken. Maar dat niet iedereen op een fikse reistijd zit te wachten of wil verhuizen voor een baan, kunnen we ons goed voorstellen. Daarom denken we graag met je mee. Wat dacht je van wekelijkse hotelovernachtingen? Wij regelen het hotel en betalen deze voor je. Je houdt je werk zo extra afwisselend en spannend én je kunt serieus iets betekenen in het personeelstekort in het onderwijs!

Lesgeven in de Randstad

De Randstad heeft veel verschillende kanten! Wil je aan de slag in rustig dorpje, of zie je juist een bruisende stad wel zitten? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee en gaan samen met jou op zoek naar een plek die helemaal voldoet aan jouw wensen!

Derec’s hotelregeling

Bij Derec denken we graag in oplossingen, daarom zoeken we graag een vaste slaapplek voor je. Zo heb je een slaapplek dichtbij werk en scheelt dit veel tijd! Daarbij kan onze hotelregeling voor een afwisselende werkweek zorgen. Hoe gaan we precies te werk? Allereerst leren wij je graag kennen, zodat we precies weten wat je zoekt en wat er bij je past. Vervolgens gaan we voor je op zoek naar de beste school en werkplek én gaan we voor je aan de slag voor een fijne slaapplek. Durf jij het avontuur aan?

Wél verhuizen?

Zie jij een verhuizing naar de Randstad wel zitten, ook dan kunnen we je tegemoetkomen. Wanneer je via Derec fulltime aan de slag gaat als docent in de Randstad betalen wij mee aan je huur. Meer over Derec’s huurregeling voor docenten lees je hier.

Matt ging je voor

Lijkt zo’n baan in de Randstad je wat? Je bent niet de enige. Leerkracht Matt ging je voor! Hij woont in Deventer maar werkt inmiddels elke week als leerkracht op een basisschool in Den Haag.

Meer weten over onze huurregeling of hotelvergoeding?

Onze kandidaten over Derec