Docent in de Randstad?

Laat Derec meebetalen aan je huur!

Aan onderwijspersoneel is veel gebrek in de Randstad. Ook goede docenten worden er flink gemist in het voortgezet onderwijs. Woon jij in het noorden, zuiden of oosten van Nederland, ben je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegd en durf jij een overstap naar de Randstad wel aan? Dan komen we je graag tegemoet. Wanneer je via ons fulltime voor de klas gaat, betalen wij iedere maand mee aan je huur. Boven op je salaris!

Hoe werkt onze huurregeling precies?

De vergoeding aan huur die je krijgt, geldt per persoon. Zo loont het dus wanneer je een huis deelt met bijvoorbeeld een (oud-)collega of klasgenoot. Ook daar kunnen we je bij helpen. Zou je het liefst een huis willen delen met iemand, maar weet je niet met wie? Wellicht kunnen wij je aan iemand anders koppelen die ook via Derec aan de slag gaat. Bij een goede klik kunnen jullie samen op zoek gaan.

Verhuizen een stap te ver?

Goede docenten zijn altijd welkom in de Randstad. Toch kan een verhuizing misschien een stap te ver zijn. Daarom denken we graag met je mee over andere oplossingen. Vind jij het geen probleem om heen- en weer te reizen? Bij Derec vergoeden we al je kilometers of ov-kosten. We kunnen ook een hotelregeling voor je treffen. Meer over deze hotelregeling lees je hier.

Gezellig dorpje of bruisend centrum?

De Randstad heeft van alles te bieden, en er is vast een plek die helemaal bij jou past. Wat dacht je van een gezellig dorpje aan de kust? Of juist midden in een bruisend centrum? De mogelijkheden voor een verhuizing naar de Randstad zijn eindeloos! Deel ons hoe jij jouw ideale situatie voor je ziet, en wij denken graag met je mee.

Contract voor minimaal een jaar

Dat een verhuizing niet niks is, dat begrijpen we helemaal. Daarom is enige zekerheid altijd welkom bij zo’n beslissing. Als wij geloven in jou en je kwaliteiten, bieden we je graag een contract aan voor minimaal een jaar. Zo bouw je wat zekerheid in voor jezelf. Het vinden van een geschikte woonplek is je eigen verantwoordelijkheid, maar we hebben zeker wat tips voor je.

Annelotte ging je voor

Annelotte wilde altijd al een keer aan de kust wonen. Zij ging met Derec het avontuur aan en staat nu voor de klas op een school in Den Haag. Doordat Derec een deel van haar huur betaalt, werd het voor haar mogelijk de stap te maken.

Onze kandidaten over Derec