Docent economie

Economie is misschien wel een van de belangrijkste vakken, iedereen heeft er mee te maken. Consumenten, producenten en overheden maken allemaal keuzes. Deze keuzes hebben gevolgen. Help jij je leerlingen dit in te zien de maatschappij beter te begrijpen? Dan helpen wij je aan de leukste vacature die een docent economie kan vinden!

De ideale vacature economie

Hoe zie jij je toekomst als docent economie, welke eisen stel je aan een vacature en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent economie kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en hebben al veel leraren economie aan een fijne baan geholpen.

Derec doet meer voor je

Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk en zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent economie doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent onder andere ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden.

Kansen voor een docent economie

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen. Zelfs wanneer je nog geen bevoegdheid hebt, maar wel ervaring voor de klas. We gaan graag met je in gesprek en helpen je met het behalen van je lesbevoegdheid. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden en vacatures die anderen wellicht over het hoofd zien.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent economie weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Onze nieuwste vacatures docent economie

Wij staan voor je klaar

Darryl Verbond

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Met mijn toegankelijke karakter en ondernemende mindset geef ik altijd meer dan 100 procent om een doel te bereiken.

Ralph Koreman

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Als studerend docent geschiedenis weet ik precies wat er speelt in het onderwijs.

Mary de Boer

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Een mooie match waar zowel de school als de kandidaat blij mee is, geeft mij een kick!

Vergroot je kansen als docent economie

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent economie weten voordat deze online verschijnen.