Derec maakt je blij

Blije zorgverleners,

betere zorg

Werken in de zorg kan op veel manieren en vacatures in de zorg zijn er op allerlei plekken. Bij Derec kennen we verschillende takken binnen de zorg: verpleging, verzorging, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Weet jij waar jij op je plek bent of ben je nog zoekende? Als echte specialist beschikken wij over de beste vacatures zorg en helpen we je graag verder.

De leukste vacatures zorg

Vacatures in de zorg

Werken in de zorg kan zwaar zijn. Dat weten we bij Derec als geen ander. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat jij de zorg kan bieden die de mensen verdienen. Ben je op zoek naar een flexibele baan in de zorg of juist meer zekerheid? Wij hebben allerlei verschillende diensten bij wisselende opdrachtgevers. De recruiters van Derec hebben hier goede contacten. Samen met jou kunnen we kijken welke vacatures in de zorg het beste aansluiten op jouw wensen en mogelijkheden. Ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg? Schrijf je dan nu in.

Laat ons voor jou zorgen

Wij geloven dat jij pas echt een verschil kunt maken als er ook goed voor jou wordt gezorgd. Daarom blijven we betrokken bij je ontwikkeling, ook nadat je een baan hebt gevonden. Ons team bestaat uit mensen met een groot hart voor de zorg. We weten als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn!

De voordelen van Derec

Werken in de zorg via Derec heeft veel voordelen. Je krijgt niet alleen een goed salaris, maar ook volledige vergoeding van je reiskosten. Daarnaast investeren we graag in je! Wil je doorgroeien in de zorg? Dan zul je moeten investeren in je eigen ontwikkeling. Daar dragen we graag een steentje aan bij. We betalen (een deel van) je lesgeld of na je omscholing je gemaakte studiekosten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Uren maken via Derec loont!

Om werken in de zorg via Derec nog ietsje leuker te maken én omdat wij blij zijn met iedere medewerker van Derec, doen wij graag iets extra. Ga via Derec aan de slag en spaar per gewerkt uur een mooi zorgbonus bedrag! Meer lezen hierover?

Dé beste vacatures in de zorg voor jou!

Ben jij op je plek als verpleegkundige, voel jij je thuis in de thuiszorg of ben jij de topper die ze in de gehandicaptenzorg zoeken? Werken in de zorg kan op veel verschillende manieren! Bij Derec vind je regelmatig zorgvacatures op allerlei niveaus en in verschillende disciplines.

Zij-instromen via Derec

Ben jij een helpende (plus) en wil jij graag een stapje verder als verzorgende IG? Of heb jij in het verleden gewerkt in de zorg en wil je graag herintreden? Wij helpen je graag met onze trajecten op maat. Zo bieden we diverse zij-instroommogelijkheden, zodat ook jij in de toekomst kunt reageren op onze vacatures in de zorg!

Blogs voor en uit de zorg

Zorg

De zorgsector is voortdurend in beweging en om succesvol te zijn in jouw rol als zorgmedewerker, moe…

Zorg

Als zorgverlener werk je keihard om de beste zorg te bieden aan je cliënten en patiënten. Maar hoeve…

Zorg

Als je aan de zorg denkt, denk je waarschijnlijk aan dokters en verpleegkundigen. Maar de zorgsector…