De leukste baan en beste begeleiding

Derec smiley

Vacatures waar je blij van wordt

Een baan in het onderwijs waar je beter van wordt

Natuurlijk is ervaring belangrijk, maar we kijken liever naar wat je in de toekomst wilt en kunt. We zoeken naar een vacature in het onderwijs en een school die passen bij je didactische vaardigheden, de stijl waarin je lesgeeft en je persoonlijkheid. Het is ons doel om voor jou de best passende baan in het onderwijs te vinden. We beschikken dan ook over veel vacatures in het onderwijs. Ons werkt draait om jou! Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning. Wij begeleiden je gedurende het proces en denken met je mee.

Onze vacatures in het onderwijs zijn precies wat je nodig hebt

Iedereen uit ons onderwijsteam heeft zelf voor de klas gestaan of komt uit een echte onderwijsfamilie. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn! Daarnaast kun je bij ons vacatures in het onderwijs vinden op flexibele basis of juist met een contract voor lange(re) tijd. Bevalt het goed op een school en wil je daar in dienst? Dan gaan we met de school het gesprek aan om dat in orde te maken! Wij bieden uiteenlopende vacatures in het onderwijs: van docent Duits of natuurkunde tot aan ondersteunende invalkracht en leerkracht in het basisonderwijs.

Vacatures in diverse vormen van onderwijs

In Nederland heb je verschillende vormen van onderwijs waarvoor wij vacatures hebben.

Vacatures in het basisonderwijs

De basisschool is er voor kinderen van vier tot 12 jaar. Leerlingen starten in groep 1 en krijgen tot en met groep 8 les van een of meerdere leraren tijdens een vast weekrooster. Aan de slag gaan in het regulier basisonderwijs? Ontdek onze vacatures in het onderwijs. Leerkracht of intern begeleider, remedial teacher of onderwijsassistent, teamleider of directielid: we hebben de leukste vacatures basisonderwijs op allerlei niveaus.

Vacatures in het speciaal basisonderwijs

Het speciaal onderwijs is ingericht voor leerlingen met een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking en voor leerlingen die psychische problemen of leer- of gedragsproblemen hebben en extra zorg op school nodig hebben. Het speciaal onderwijs is ontwikkeld voor leerlingen die zich in het reguliere onderwijs niet optimaal ontwikkelen. De overheid wil wel dat leerlingen vanuit het speciaal onderwijs waar mogelijk weer terug instromen in het reguliere onderwijs. Het typen onderwijs voor leraren en docenten die met hart en ziel hun leerlingen optimale kansen en begeleiding weten te bieden. Derec voorziet je van een mooie vacature in het onderwijs, en zeker ook van vacatures in het speciaal onderwijs.

Vacatures in het voortgezet onderwijs

Derec heeft talloze vacatures in het onderwijs openstaan, óók in het voortgezet onderwijs. Als docent in het voortgezet onderwijs werk je met leerlingen tussen ongeveer twaalf en achttien jaar oud. Heb je een onderwijsbevoegdheid voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Engels, Duits of Nederlands en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Binnen deze vakgebieden hebben we veel mogelijkheden. Wij kijken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Vacatures in het voortgezet speciaal onderwijs

Als docent in het voortgezet speciaal onderwijs werk je meestal met leerlingen vanaf hun twaalfde jaar. Ze kunnen blijven tot hun twintigste verjaardag. Je geeft hierbij onderwijs aan kinderen met een zwaardere ondersteuningsbehoefte. Het gaat meestal om leerlingen met een beperking, ziekte of stoornis. Zoek jij vacatures in het onderwijs, maar wil je speciaal aan de slag met deze kinderen? Wij zoeken een leuke vacature in het speciaal voortgezet onderwijs voor je.

Vacatures in het mbo

Leerlingen voorbereiden op hun carrière in de praktijk: op het mbo staan de klassen te springen om aan de slag te gaan. Aan jou de taak om samen met hen uit te vinden waar hun passie ligt en van welke baan ze blij gaan worden. Past het praktische karakter van het mbo helemaal bij jou? Check onze vacatures in het mbo.

ZZP'er in het onderwijs

Ben jij een zzp’er in het onderwijs? Ook dan zijn er mogelijkheden om via Derec aan de slag te gaan. Bij Derec zijn we namelijk altijd op zoek naar goede freelancers, ervaren zzp’ers en enthousiaste flexibele krachten. Laat ons weten waar jouw expertise ligt en wat je graag zou willen binnen het onderwijs, dan gaan wij voor je op zoek!

De voordelen van Derec in het onderwijs

Ben je op zoek naar vacatures in het onderwijs? Derec helpt je graag aan de leukste nieuwe baan, maar daar stopt het niet bij. Wij vinden het belangrijk om goed voor je te zorgen. Lees daarom wat de voordelen zijn wanneer je aan de slag gaat via Derec:

Derec's droomstart

Zit jij in je laatste jaar van je opleiding tot docent of leerkracht en kijk je al een beetje rond voor vacatures in het onderwijs? Begin je onderwijscarrière met een droomstart! Benieuwd wat deze inhoudt?

Vacatures in het onderwijs

Derec's huurregeling

Heb je een pabo-diploma, woon je in het noorden, zuiden of oosten van het land en wil je graag voor de klas in de Randstad? Of dat nu in een bruisend stadscentrum is, een klein dorpje in het Groene Hart of aan de kust, Derec betaalt (een deel van) je huur als je kiest voor onze vacatures in het onderwijs!

Vacatures in het onderwijs? Wij bieden net dat beetje meer

  • Een vast contract of juist tijdelijke contracten binnen het onderwijs.
  • Parttime of fulltime aan de slag.
  • Werken op een school die bij je past door ons groot netwerk aan scholen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: salaris volgens de cao, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Jij staat centraal: je ontvangt van ons persoonlijke begeleiding en ondersteuning in het sollicitatieproces.
  • Mogelijkheden tot trainingen en extra opleidingen.

Geen geschikte vacatures in het onderwijs voor mij, wat nu?

Zie je op dit moment geen leuke vacatures in het onderwijs die bij je passen? Schrijf je dan alsnog bij ons in! Dagelijks hebben we contact met onze opdrachtgevers. Wanneer je bent ingeschreven bij Derec hoor je als eerst van deze nieuwe vacatures in het onderwijs.

Zij-instromen via Derec

Wil je de overstap maken naar het onderwijs, maar heb je geen onderwijsbevoegdheid? Wij helpen je graag met onze trajecten op maat. Zo bieden we diverse zij-instroommogelijkheden, zodat ook jij in de toekomst kunt reageren op onze vacatures in het onderwijs!

Derect: dé invalpool voor het basisonderwijs

Derect is onze goedgevulde invalpool vol met ervaren leerkrachten. Al meer dan 100 invalkrachten mét een pabo-diploma op zak staan ingeschreven in onze database. Valt er een leerkracht uit door bijvoorbeeld ziekte of vakantie en is er op (zeer) korte termijn een invalkracht nodig? Derect is de oplossing.

Blogs voor en uit het onderwijs

Onderwijs

Overweeg je de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs? Dat is een mooie carri…

Onderwijs

Heb jij een passie voor alles wat te maken heeft met leefstijl, voeding, hygiëne en zorg en wil je j…

Onderwijs

Een leuke baan willen we allemaal. Ben jij ook op zoek naar een vacature als leerkracht waar je écht…