A very important job!

Docent Engels

Zoek jij een vacature voor docent Engels? An important job! De wereld wordt steeds kleiner en de Engelse taal steeds belangrijker. Engels is zelfs de belangrijkste internationale taal! Scholen hebben daarom altijd behoefte aan docenten Engels die hun vak verstaan. Ben jij dus op zoek naar die ene vacature docent Engels? Wij helpen je graag.

De ideale vacature Engels

Hoe zie jij je toekomst, welke eisen stel je aan een vacature docent Engels en wat zie je graag terug in een school? Tijdens een kennismakingsgesprek komen we er samen achter wat je écht belangrijk vindt en nemen we eventueel gelijk concrete mogelijkheden door. Vwo, havo, vmbo, mbo of het voortgezet speciaal onderwijs: als docent Engels kun je alle kanten op. Maar naast het lesniveau zijn andere factoren natuurlijk ook belangrijk, zoals de plek in het land en de sfeer op je nieuwe werkplek. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring met het onderwijs en hebben al veel leraren Engels aan een fijne baan geholpen. Ben je benieuwd of die éne vacature docent Engels er voor jou tussen zit? Neem dan contact met ons op.

Derec doet meer voor je

Ons werk draait om jou, daarom houden we het graag persoonlijk. Nadat we een vacature docent Engels voor je hebben gevonden, zorgen we uitstekend voor je. Dat begint bij een goed salaris en het doorbetalen van de schoolvakanties binnen je contractperiode. Maar we vinden het ook belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je op je eigen tempo kunt ontwikkelen. Als docent Engels doe je natuurlijk meer dan alleen lesgeven. Je bent onder andere ook een coach voor de leerlingen, je houdt je vakinhoudelijke kennis bij, je kijkt proefwerken na en verdiept je in (nieuwe) lesmethoden. Wil je een opleiding doen om je kennis en vaardigheden te verbreden of verdiepen? We betalen vaak (een deel van) je lesgeld en helpen je een passende plek te vinden. Wil je hier meer over weten? Schrijf je dan in.

Kansen voor een docent Engels

Wil je starten in een vaste positie of zoek je tijdelijke opdrachten bij verschillende scholen? In beide gevallen kunnen we je helpen de juiste vacature docent Engels te vinden. Een vast dienstverband voor bepaalde tijd is hierbij mogelijk. Zelfs wanneer je nog geen bevoegdheid hebt, maar wel ervaring voor de klas. We gaan graag met je in gesprek en helpen je met het behalen van je lesbevoegdheid. Als onderwijsspecialist weten we waar we over praten en zien we mogelijkheden en vacatures die anderen wellicht over het hoofd zien.

Schrijf je in en vergroot je kansen

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van een vacature docent Engels weten voordat deze online is verschenen. Schrijf je daarom bij ons in. We nemen dan contact met je op zodra we weten dat er een passende vacature aankomt.

Onze laatste vacatures docent Engels

Wij staan voor je klaar

Tessa van Dijk

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Ik heb een passie voor alles wat groeit en bloeit.

Mary de Boer

Voortgezet onderwijs Noord-Holland en Flevoland

Een mooie match waar zowel de school als de kandidaat blij mee is, geeft mij een kick!

Manon Smits

Voortgezet onderwijs Utrecht en Gelderland

Geen loze beloftes en verwachtingen, maar duidelijkheid en transparantie!

Vergroot je kansen als docent Engels

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures docent Engels weten voordat deze online verschijnen.