De leukste baan en beste begeleiding

Derec smiley

Vacatures waar je blij van wordt

Vacatures kinderopvang: werk waarin je je thuis voelt

Wil jij in de kinderopvang werken en ben je op zoek naar vacatures kinderopvang? Natuurlijk hopen we dan dat je snel aan de slag kunt, maar het belangrijkste vinden we dat je een plek vindt waar je je thuis voelt. Daarom laten we je graag kennismaken met verschillende werkgevers, zodat je weloverwogen je keuze kunt maken. Weet je juist heel goed wat voor type kinderopvang bij je past? Dan zoeken we vacatures kinderopvang die binnen dat profiel vallen. Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de balans tussen werk, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

Vacatures kinderopvang wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar vacatures kinderopvang? Dan is het ook goed om te weten wat je gaat doen. Binnen de kinderopvang zijn er verschillende soorten werk wat je kunt doen. Zo kun je aan de slag als pedagogisch medewerker, je werkt dan op de dagopvang van een kinderdagverblijf. Je bent een belangrijk onderdeel in het jonge leven van kleine kinderen en zorgt ervoor dat ze goed opgevangen worden terwijl de ouders aan het werk zijn. Een flinke, maar mooie verantwoordelijkheid! Daarnaast kun je ook aan de slag in de buitenschoolse opvang. Je vangt dan de kinderen op die na school nog niet opgehaald kunnen worden door hun ouders.

Verschillende mogelijkheden in de kinderopvang

Ga je aan de slag in de kinderopvang, dan kun je verschillende kanten op. Zo kun je aan de slag als pedagogisch medewerker in de kinderopvang of je kunt aan de slag in de buitenschoolse opvang (BSO). Wat past bij jou? Lees meer over het werk als pedagogisch medewerker in de kinderopvang of de bso, zodat wij de juiste vacatures kinderopvang voor je kunnen vinden. En weet je het nog niet helemaal? We kunnen natuurlijk ook met je meedenken!

Invallen in de kinderopvang

Ben je werkzaam in de kinderopvang en zou je het leuk vinden om korte invalklussen te doen? Ook dan kunnen we je op weg helpen. Via Derect koppelen wij pedagogisch medewerkers en kinderopvanglocaties snel en eenvoudig aan elkaar voor kortdurende invalklussen. Laat ons weten waar en wanneer jij aan de slag kunt, dan zoeken wij een passende vacature voor pedagogisch medewerker. De kinderopvanglocaties (en kinderen) zullen je zeer dankbaar zijn!

Welke opleiding heb je nodig in de kinderopvang?

Wil je aan de slag als pedagogisch medewerker of wil je peuterspeelzaalwerk gaan doen, dan moet je in het bezit zijn van een relevant mbo 3- of mbo 4-diploma. Ook met een hbo-opleiding kun je aan de slag, mits het een relevante opleiding is. Welke opleiding je precies nodig hebt om pedagogisch medewerker te worden, lees je hier. Wil je in de BSO werken, dan zijn de regels iets soepeler. Je kunt een diplomacheck doen om te zien of jouw papieren voldoen voor vacatures kinderopvang. Heb jij interesse in een BBL-opleidingstraject tot pedagogisch medewerker? Laat het ons weten!

Volgende stap: basisonderwijs?

Derec is al jaren actief binnen het onderwijs. Dus als je na een tijd werken in de kinderopvang door wilt groeien naar het basisonderwijs, kunnen we je daarbij helpen via ons traject ‘Leerkracht van Morgen’. Zo kun je via Derec werken in de kinderopvang combineren met een pabo-opleiding. Sterker nog, als je via Derec werkzaam bent, vergoeden we (een deel van) deze opleiding. We kijken dan samen met jou hoe je het beste je tijd tussen werk en studie kunt indelen.

Specialist in kinderopvang

Iedereen uit ons team heeft ervaring met werken in de kinderopvang of is opgeleid als pedagogisch medewerker. Daardoor weten we als geen ander wat er speelt binnen de branche, wat er moet gebeuren en wie daarvoor nodig zijn. Wil je op flexibele basis werken in de kinderopvang, of juist met een contract voor lange(re) tijd? Bespreek het, want we denken graag met je mee. Bevalt het zo goed bij een kinderopvang dat je er in dienst wilt? Dan gaan we met de werkgever in gesprek om dat in orde te maken.

Vacatures kinderopvang

Je kunt natuurlijk zelf in onze vacaturebank op zoek gaan naar vacatures kinderopvang. Maar daar staan er zo veel, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Schrijf je daarom bij ons in. Dan gaan wij op zoek naar een functie die met jouw voorkeuren matcht. Ook nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we je beter leren kennen. Ben je beschikbaar en wil je weten welke vacatures kinderopvang Derec momenteel heeft? Neem dan contact met ons op.

Vacatures kinderopvang Amsterdam

Amsterdam barst van de leuke kinderopvangcentra! Wij hebben met veel van deze kinderdagverblijven goed contact en weten goed of iets wel of niet bij jou past.

Vacatures kinderopvang Utrecht

Ook in Utrecht gaan er elke dag duizenden kinderen naar de kinderopvang en bso! Wil jij aan de slag in de kinderopvang in Utrecht, schrijf je dan in. Wij kunnen gericht voor je op zoek naar een baan die bij jou past.

Blogs voor en uit de kinderopvang

Kinderopvang

De kinderopvang: een omgeving waarin elk kind de kans krijgt om te groeien, te leren en vooral heel…

Kinderopvang

Werk jij in de kinderopvang of sta je aan het begin van je carrière als pedagogisch medewerker? Dan…

Kinderopvang

Volg je momenteel de opleiding tot pedagogisch medewerker en wil je hierna dolgraag aan de slag in d…