Ben jij die belangrijke schakel in hun jeugd?

Groepsleerkracht

Zoek jij een vacature leerkracht basisonderwijs en heb jij (bijna) een pabodiploma? Dan weet je als geen ander hoe populair je op het op het moment bent! En ja, ook wij willen dolgraag met je samenwerken. Derec bemiddelt momenteel binnen heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Gelderland. Fulltime of parttime, in een dorpsschool of een grote stad. Alles is mogelijk! Maar belangrijker: wat vind jij belangrijk? Wij zoeken graag de perfecte vacature leerkracht basisonderwijs voor jou.

De ideale vacature leerkracht basisonderwijs

Onze recruiters en coaches hebben vaak zelf voor de klas gestaan binnen het (speciaal) basisonderwijs. Ze weten dus als geen ander waar jij als groepsleerkracht mee te maken krijgt. Naast dat we je zo aan de best passende vacature leerkracht basisonderwijs kunnen helpen, staan we je bij wanneer je voor de klas staat. Bij Derec sta je er nooit alleen voor! Allereerst leren we je graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we echt achterhalen wat je drijfveren zijn en welk type school het best bij je past. Pas daarna gaan we voor je aan de slag en blijven we zoeken tot we de beste vacature leerkracht basisonderwijs voor jou hebben gevonden. Zo weten we zeker dat jij straks met het grootste plezier naar je werk gaat! Zoek jij die ene vacature leerkracht basisonderwijs die zo goed bij jou past? Schrijf je in, dan nemen wij contact met je op.

De voordelen van Derec

Bij Derec vinden we graag die ene vacature leraar basisonderwijs voor je, maar we doen nog meer. Ons werk draait namelijk om jou, en zorgen dan ook goed voor je. Dat begint met een uitstekend salaris. Samen met jou bepalen we jouw inschaling. Daarbij krijg je elke vier weken uitbetaald (dat is dus 13 keer per jaar), al je reiskosten worden vergoed en je wordt tijdens schoolvakanties gewoon doorbetaald. Bij Derec werken veel specialisten die zelf in het onderwijs hebben gewerkt, er is dus altijd een luisterend oor als je ergens over wilt sparren. Ook als het even niet zo lekker gaat zoeken we samen met jou een oplossing. Nog steeds enthousiast en op zoek naar een vacature leerkracht basisonderwijs? Schrijf je dan nu in.

Wij betalen je opleiding, cursus of workshop

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Derec zorgt daarom goed voor je en investeert graag in je ontwikkeling en werkplezier. Zo werken we samen aan de continue verbetering van het onderwijs. We kijken met jou waar een eventuele ontwikkelbehoefte ligt. Samen zoeken we dan naar een passende opleiding, workshop of cursus die je verder helpt in je ontwikkeling. Derec koppelt je wanneer nodig aan een ervaren coach die je echt verder kan helpen.

Ben je na het basisonderwijs toe aan een nieuwe uitdaging? Met je pabodiploma vinden we al snel een leuke baan voor je binnen het vmbo. Als je liever lesgeeft aan havo- of vwo-klassen, betaalt Derec graag je tweedegraads lerarenopleiding. Gaat je hart uit naar leerlingen binnen het speciaal onderwijs? Dan kunnen wij hetzelfde voor je betekenen met een master Educational Needs (Master EN).

Continue je kennis bijspijkeren

Zodra we de juiste vacature leerkracht basisonderwijs voor jou hebben gevonden en jij voor minimaal een jaar aan de slag gaat, kun je meedoen aan verschillende interessante trainingen. Denk aan pedagogische vaardigheden, klassenmanagement en feedback geven en ontvangen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en ontmoet je andere leerkrachten uit ons netwerk. De sessies zijn ideaal wanneer je stappen wilt zetten in je loopbaan, en bovendien erg gezellig! Wil je hier meer informatie over? Meld je dan nu aan.

Wij staan voor je klaar

Derc-Jan Buschgens

Primair onderwijs

Altijd op zoek naar maatwerk dat tevreden maakt.

Tahnee Dros

Primair onderwijs Zuid-Holland

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Roy Weijmar

Primair onderwijs Zuid-Holland

Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen.

Vergroot je kansen als leerkracht basisonderwijs

Schrijf je in!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is groot dat we van vacatures leerkracht basisonderwijs weten voordat deze online verschijnen.