De leukste vacatures in het basisonderwijs!

Leerkracht of intern begeleider, remedial teacher of onderwijsassistent, teamleider of directielid: we hebben de leukste vacatures basisonderwijs op allerlei niveaus. Schrijf je nu vrijblijvend in, we laten je graag zien wat er mogelijk is.

Nieuw binnen het basisonderwijs?

Wat goed dat je één van de nieuwe helden binnen het onderwijs bent geworden! Er komt een hoop op je af tijdens de start van je carrière. Het vinden van passende vacatures basisonderwijs is al een hele uitdaging. Daar helpen wij je graag mee! Met ons grote netwerk van scholen vinden we de best passende werkplek en leukste vacatures basisonderwijs. En dan is het vinden van de juiste werkplek slechts het begin. Derec biedt een uitgebreide begeleiding en coaching van ervaren leerkrachten als jij via ons aan het werk gaat. Je staat er dus nooit alleen voor! Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar relevante workshops en leuke borrels waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere startende leerkrachten.

Al een tijdje voor de klas?

Dankzij onze vele connecties vinden we snel een nieuwe uitdaging voor je. We beschikken altijd over een breed aanbod van vacatures basisonderwijs. Zoek je iets dichter bij huis? Ben je toe aan een andere omgeving? Voel je je beter thuis bij een ander type onderwijs? Dan vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen. De recruiters van Derec hebben veel ervaring binnen het basisonderwijs en hebben vaak zelf voor de klas gestaan. Wie weet helpen we je naar een plek waar je zelf nog helemaal niet aan hebt gedacht. We gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Blijven leren in het onderwijs

Bij Derec vinden we graag de leukste vacatures basisonderwijs voor je, maar staat persoonlijke groei ook hoog in het vaandel. Vind je het belangrijk jezelf uit te blijven dagen en je carrière afwisselend te houden? Derec biedt deze mogelijkheid. Ben je via ons als leerkracht aan het werk en zou je willen doorgroeien binnen het onderwijs? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je en betalen we (een deel van) je studiekosten! Wist je trouwens dat al je reiskosten ook worden vergoed wanneer je via ons aan de slag gaat?

Schrijf je in en vergroot je kansen!

Dagelijks spreken wij met veel verschillende scholen. De kans is dan ook groot dat we van vacatures basisonderwijs weten voordat deze online verschijnen. Schrijf je daarom vrijblijvend bij ons in. We nemen dan contact met je wanneer er passende vacatures basisonderwijs aankomen.

We maken graag kennis met je.

Meld je online aan of bel eens met een van onze collega's. Er werken bij Derec een aantal oud-leerkrachten die graag met je sparren over je kansen binnen het onderwijs. We kennen de leukste vacatures in het basisonderwijs en helpen je graag aan een baan waar je blij van wordt.

Jouw droombaan!

Hoe leuk je werk ook is, sommige kansen kun je niet laten liggen. Vertel hoe je perfecte baan eruitziet, dan geven wij je een seintje wanneer er een passende vacature vrijkomt.